Barutana klub Beograd

Richie Hawtin vam pokazuje sve mogućnosti miksera MODEL 1

Datum objave:17.10.2016

Pročitano:4522 puta

Kompanija PLAYdifferently čiji je osnivač Richie Hawtin objavila je nove snimke nagrađivanog miksera MODEL 1 i najavila serijal dešavanja na ovogodišnjem Amsterdam Dance Eventu, gde će Hawtin, inače mastermind koji stoji iza ovog instrumenta, zajedno sa drugim artistima pokazati sve mogućnosti koje MODEL 1 pruža. 

 

Richie Hawtin na Exitu 2016

 

- Nadam se da će ovaj snimak inspirisati ljude da zagledaju dublje u mogućnosti koje pruža MODEL 1 i razmisliti o umetnosti di-džejinga i napraviti taj korak napred u definisanju sopstvenog zvuka - rekao je Hawtin.

 

 

- U ovom snimku provešću vas korak po korak kroz svoj setup i pokazati vam ključne mogućnosti koje poseduje MODEL 1 što ga čini jedinstenim u odnosu na bilo koji drugi mikser ili instrument na tržištu -  kazao je Hawtin.

 

 


ADE TALK: PLAYdifferently masterclasses - 21.10.2016.

MODEL 1 Masterclass sa Matadorom 

Matador će pokazati sve mogućnosti analognog miksera MODEL 1, za čijeg zvaničnog ambasadora je nedavno imenovan. On će pokazati kako najbolje koristiti ovaj instrument bilo da ste u studiju i pravite muziku ili radite live performans. 


MODEL 1 Technical Masterclass sa Richiejem Hawtinom 

Richie sprema detaljan masterclass na kome će pokazati apsolutno sve mogućnosti ovog miksera, a takođe će biti na raspolaganju i svima u publici koji će moći da mu postave pitanje. 

 

Richie Hawtin


ENTER. presents EXPERIENCES - 21.10.2016.

ENTER sa ponosom predstavlja šest specijalnih vizuelnih nastupa na kojima će svaki od izvođača koristiti MODEL 1 i predstaviti ga kroz svoj jedinstveni stil. Artisti koji će nastupiti su Richie Hawtin, Recondite, Gaiser, Matador, TM404 i Julian Jewil.

 

SAKE. by ENTER.Sake

je boutique sake kolekcija po izboru Richieja Hawtina koji unazad 20 godina redovno putuje u Japan. Na Ibici čak ima i najveći sake bar u Evropi. A njegovi gosti biće B.Traits, Adriatique - koji je nedavno napravio pravi tech-house spektakl u Beogradu, Hito i Julia Govor


MUSIC. by MINUS

Proslava etikete Minus iza koje stoji Richie Hawtin, a na kojoj će nastupiti neki od novijih artista koji su nedavno izdali za taj label. Svi izvođači su njegovi redovni gosti na Enter na Ibizi.

Fabio Florido – zvezda u usponu čija je karijera i započela na danceflooru Entera i prerasla u rezidenturu i regularnu podršku Hawtinu. A u decembru stiže i u Beograd
David Sidley koji potpisuje za Minus i SCI+TEC .
Carlo Ruetz underground izvođač koji u CV-ju ima stavku da izdaje za Minus.

 

Revolucionarni mikser MODEL 1 predstavljen je u maju, a napravili su ga techno vizionar Richie Hawtin i dizajner Andy Rigby Jones. U pitanju je najsavremeniji gedžet koji će di-džejevima ponuditi beskompromisni kvalitet i funkcionalnost, ukombinovan sa najboljim britanskim dizajnom. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :