RIBE: Treći mamutski singl URBAN & 4!

Datum objave:15.05.2015

Pročitano:5034 puta

S jedne strane nežne i rečitativne, a s druge himnične "Ribe", u izvođenju Urbana & 4 i pojačane horom prijatelja (Lidija, Nebojša, Nataša, Deki, Sipa & Milica), predstavljaju još jednu, novu i drugačiju vizuru "Mamuta", objavljenog krajem 2014. godine. Novi studijski album doneo je Urbanu & 4 odlične recenzije u celom regionu, usledio je jedan od koncerata karijere - nastup u prepunom Domu sportova u Zagrebu, potom u rasprodatom beogradskom Mikseru, a Urban & Četvorka su se upravo vratili iz Ljubljane, gde su održali odličan koncert u Kinu Šiška. Ovih dana Urban je odigrao i ulogu u filmu "Zbog tebe", koji je u fazi postprodukcije, a premijerno će biti prikazan na jesen.

 Dosad objavljene singlove, "Sutra ćemo pričati" i "Priđi mi bliže", prate i video spotovi za koje koncept potpisuju Milica Czerny Urban i Damir Urban. Za spot "Priđi mi bliže" nedavno je stiglo vredno priznanje - na predstojećim Danima hrvatskog filma biće prikazan u glavnom festivalskom programu, odnosno konkurisaće za nagradu kategoriji namenskog filma.

Puštamo "Ribe", treći mamutski singl, za koji muziku i tekst potpisuje Damir Urban, a aranžman Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski, Luka Toman i Urban.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :