RI5E & 5HINE! gosti serijala VANDALISM

Datum objave:21.02.2017

Pročitano:3576 puta

Datum održavanja: 24.02.2017

By:Stefan Trikić

Lokacija: DOT

Popularni EDM party brend VANDALISM ugostiće najtraženiji vojvođanski DJ dvojac, dugogodišnje rezidente radija AS FM, DJ Groovera i DJ Contea, poznate i pod pseudonimom RI5E & 5HINE!, koji će nastupiti 24. februara u klubu DOT.

 

Belgrade Vandalism

 

DJ Aero će vas razdrmati svojim warm up setom, dok će u nastavku večeri pored headlinera tu biti Vandal Steve i Cavin Vivian koji će usijanu atmosferu rashlađivati Co2 topovima.

Šta je Belgrade Vandalism?
Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

Zašto EDM?

Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Cena karte na ulazu iznosiće 250 dinara, garderoba je besplatna. Za sve informacije posetite Facebook stranicu Belgrade Vandalism.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :