Rhadow: Poznati rumunski DJ i producent nastupa u klubu The Tube

Datum objave:09.10.2015

Pročitano:4031 puta

Datum održavanja: 10.10.2015

Lokacija: The Tube, Beograd

Poznati rumunski producent i DJ Rhadow predstaviće se ljubiteljima klabinga u subotu 10.oktobra u Tjubu. Pored njega nastupiće Nemax Jackmill sa Kristijanom Petrovskim, pod nazivom “Alternativa”, i Petar Cvetković. 

 

Rhadow: Poznati rumunski DJ i producent nastupa u klubu The Tube | Beograd 2015

 

Remus Radu aka Rhadow započeo je karijeru 2009.godine i od tada ne prestaje da oduševljava svojom muzikom publiku i producente širom sveta. Tokom godina njegova karijera išla je uzlaznom putanjom, te se danas može pohvaliti činjenicom da je izdao preko 50 izdatih traka poznate lejblove kao što su Cadenza Records, Get Physical i Sintope.

 


Već sa 22. godine bio je pozvan da nastupa u mnogim svetskim klubovima o kojima neki DJ-evi mogu samo da sanjaju, a njegov odnos prema muzici doneo mu je veliko poštovanje od strane muzičara, menadzera i vlasnika klubova.


Remus se ne ograničava na jedan stil kada je muzika u pitanju. Dok producira house, deep house, tech house, sve njegove trake imaju nešto zajedničko, te na kraju čine jedan prepoznatljiv zvuk.


Alternativu predstavljaju Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski. Dva mlada momka, koji se već duže vreme bave DJ-ingom, skupili su hrabrosti i stvorili novi koncept žurki u prestonici. Za vrlo kratak period publika i njihove kolege prepoznali su autentičnost njihovog pogleda na klabing, te se danas se mogu pohvaliti upešnošću žurki na kojima su svirali.


Petar Cvetković je od ranije poznat i pod imenima Dirty Cover kojim je imao izdanja za etikete Plastic City, Acilectro, Soul Industries... Na njegovim materijalima danas stoji pečat renomiranih tech-house i deep house izdavačkih kuća, dok u medjuvremenu postaje stalni član Happy People organizacije. Radio sa mnogim stranim DJ-evima koji su gostovali u Srbiji medju kojima su Oxia, Terry Lee Brown i mnogi drugi.

 

Karte će se prodavati na ulazu u klub i koštaće 300 dinara do ponoći, a kasnije 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :