Retro Jungla: Osetite vajb Old School Hip Hop i RnB muzike!

Datum objave:15.03.2016

Pročitano:5527 puta

Datum održavanja: 18.03.2016

By:Marko Milić

Lokacija: Grozna deca, Beograd

Koliko puta vam se desilo da izađete u neki klub u kome je izričito reklamirano da će se puštati kvalitetna Hip Hop i Rn’B muzika a onda dođete tamo i Dj vrti najaču moguću trepčugu.

 

Retro Jungla: Osetite vajb Old School Hip Hop i RnB muzike! | Dj Munja i Dj Kobazz

 

Mislim okej je to ali ja sam došao da slušam nešto drugo, poveo sam devojčicu za ruku i očekujem da nas Dj gađa dobro poznatim hitovima uz koje možemo pošteno da se izđuskamo. Tu mi je ekipa očekujemo da se deremo hejjjjj houuuuu kad nam puste „Naughty by Nature“.

 

 

 

Ekipa iz kluba "Grozna deca" (bivši "Underworld") u petak 18 marta vraćaju na klupsku scenu zvuke old school muzike. Žurka će se simbolično zvati “Retro Jungla”, a za muziku će biti zaduženi legendarni Dj Munja i Dj Kobazz ljudi koji su na našoj hip hop sceni preko 20 godina i veoma dobro znaju svoj zanat.

 

Na ovom linku pogledajte veoma zanimljivu najavu za ovaj događaj od strane Munje i Kobazza snimljenu odmah posle sjajno odrađene žurke u Kc Gradu pod imenom “Friday Night Fevaa”.

 

Ulaz na događaj je svega 200 dinara a pored toga možete i piti koktele po promotivnim cenama od 250 dinara. Žurka počinje u 22:00, tako da devojčicu/dečka pod ruku, pozovite ekipu i pravac u “Retro Junglu”. 


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
Golden Dragon Label
07.01.2019 02:40
Hello, we are world wide young record label and in search for the promotional article on the digital media that we have found consisting the quality content and we can help also with the content of you article. We are generally oriented on old-school hip hop music and artists and have formed the circle of great beat makers and producers. The article can Best Regards, Zak Yada Gallagher Golden Dragon Label office numbers: +381612174769 (Morty) viber: +12673074442 (O'Reilly)


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :