Resort Design Store slavi drugi rođendan

Datum objave:12.12.2016

Pročitano:4676 puta

Datum održavanja: 15.12.2016

By:Ratko Rakin

Lokacija: Resort Design Store

Omiljena oaza domaćih dizajnera i  onih koji prate domaću modnu scenu, Resort Design Store proslaviće svoj drugi rođendan 15. decembra od 19 časova u Gospodar Jovanovoj 46.

 

Resort Design Store

Resort Design Store pripremio je posebne popuste na najnovije kolekcije, tako da će svako ko dođe moći da nabavi unikatan komad domaćih dizajnera po pristupačnim cenama. 


Resort Design Store okuplja domaće dizajnere odeće, asesoara i nakita. Okupljeni oko zajedničke ideje i želje za sopstvenim prostorom, grupa dizajnera teži autorskom izrazu bez ograničenja. Ova modna oaza smeštena u autentičnom prostoru u srcu Dorćola, prepoznatljiva je po negovanju kulta dobrog dizajna i autorskog rada. Trenutno 14 različitih dizajnera i brendova predstavlja svoje kolekcije u ovom netipičnom ambijentu, gde svako odgovara za svoje, a zajedno čine Vavilon beogradske mode.

 

Resort Design Store

Međusobna različitost, svest o trenutku i vremenu kom pripadamo čini pečat RESORTA. Stoga, dizajneri pod ovim potpisom pretenduju da održe konstantu i savremeni duh nudeći ozbiljne dizajnerske komade i kolekcije, trendove modernog izraza i likovnog senzibiliteta pojedinca.

Za dobar provod na rođendanu i još bolju muziku koja će upotpuniti vašu kupovinu zadužene su: Jelena Kecić i Marija Šević.

Dizajneri:

Tijana Milutinović
Jovana Marković
Marija Rajna Stanisić
Lidija Andrić
Romi Schneider
Damir Trtova
Black D
Haljinarnica
Kadet Street Nobility
Dejana Momčilović
Danka Obradović
Mike Studio
Aleksandra Gorčanin
lampemm


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :