Barutana klub Beograd

REPETITOR PRIPREMA DO SADA NAJVEĆI SOLISTIČKI KONCERT U BEOGRADU

Datum objave:15.04.2018

Pročitano:2294 puta

Datum održavanja: 01.06.2018

Lokacija: Beograd

,,Sve što vidim je prvi put" poručila je grupa REPETITOR debi albumom. Deceniju kasnije skoro je neverovatno koliko energije ova furiozna beogradska trojka i dalje ima. Kao da je nisu trošili, već skupljali. Kao da se eksplozija ponavlja sa svakim njihovim izlaskom na binu.
Povodom desetogodišnjice izlaska albuma koji je promenio tok razvoja domaće scene, eksplozija prerasta u nuklearni udar.

 

Repetitor, SKC

REPETITOR ĆE 1. JUNA NASTUPITI NA SVOM DO SADA NAJVEĆEM SOLISTIČKOM KONCERTU U BEOGRADU - U BAŠTI SKC-A. I ne slučajno baš tamo:

,,U to vreme, 2008, SKC je bio mesto na koje su ljudi dolazili po inerciji na koncerte, čak i na nepoznate bendove. Tu smo svirali sedam puta za prve tri godine postojanja benda, što je mnogo doprinelo da dođemo do publike", seća se Boris Vlastelica i dodaje:
,,Želimo da prodrmamo temelje SKC-a, i da oživimo njegovu najbolju stranu!"

A da prodrma Repetitor najbolje zna!

,,Niti jedan band na Balkanu (ovom južnoslavenskom) već dugo nije uspio ovako jednostavno, iskreno, žestoko a opet šarmantno uobličiti svoje frustracije i ispljunuti ih", pisala je terapija.net pre 10 godina i već tad je prepoznata energija koja nastavlja da osvaja svet.

Povodom desetogodišnjice debi albuma, a pred veliki beogradski koncert koji pripremaju za 1. jun i baštu SKC-a Repetitor je objavio i tri spota sa izdanja ,,Sve što vidim je prvi put", za pesme koje do danas nisu bile ekranizovane.

Spotovi za pesme ,,Ja", ,,Zli sin" i ,,Pukotine" nastali su u Kvaki 22 u decembru 2017. godine zahvaljujući su zahvaljujući Nemanji Đorđeviću (kamera i režija) i Uni Bojić (montaža i režija).

 

repetitor

Foto: Nemanja Đorđević

Ulaznice za koncert Repetitora 1. juna u bašti SKC-a dostupne su po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIXa, DD Ticketsa, u FELIX Shop-u (TC Sremska I sprat), kao i u kafeima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender Begova 53b).

Redovna cena ulaznica iznosiće 800 dinara, odnosno 900 na veče koncerta, na ulazu u baštu SKC-a.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :