Repetitor objavili prvi animirani spot za singl Kralj ničega

Datum objave:07.05.2018

Pročitano:2395 puta

Lokacija: Beograd

Do sada najvećim solističkim beogradskim koncertom koji pripremaju za 1. jun u bašti SKC-a, grupa Repetitor je odlučila da pomeri sopstvene granice. A isto to čine i spotom za pesmu ,,Kralj ničega", sa aktuelnog albuma ,,Gde ćeš".

 


Video prezentacija furiozne beogradske trojke do sada je podrazumevala ekranizaciju sirove energije Borisa Vlastelice, Ana-Marije Cupin i Milene Milutinović, ali su se ovoga puta odlučili da ,,Kralja ničega" predstave u vidu animiranog trominutnog filma.

Na tu ideju je, zapravo, došao studio ,,GO Hektik", što je grupa Repetitor i prihvatila, posebno kada su videli u kakvu su majstorsku animiranu avanturu kreativci studija poveli ,,Kralja ničega".

 

,,Prišli su nam ljudi iz GO Hektik studija posle koncerta u Pančevu prošle godine i kad smo se nedavno ponovo sreli predložili su da nam urade spot. Znamo neke njihove ranije radove, koji nam se sviđaju, i predložili su istu pesmu koju smo i sami hteli, tako da smo baš dobro sarađivali sve vreme", objašnjava Milena, bubnjarka, kako je došlo do ove saradnje, koja je rezultirala prvim animiranim spotom grupe Repetitor.

 Podsećamo da su ulaznice za koncert Repetitora 1. juna u bašti SKC-a već uveliko u prodaji po specijalnoj promotivnoj ceni od 600 dinara na svim prodajnim mestima Eventim Serbia, GIGS TIXa, DD Ticketsa, u FELIX Shop-u (TC Sremska I sprat), kao i u kafeima Mašta (Bulevar Zorana Đinđića 67) i Zbornica (Skender Begova 53b).


Redovna cena ulaznica iznosiće 800 dinara, odnosno 900 na veče koncerta, na ulazu u baštu SKC-a.

 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :