Klub Barutana Beograd

REPETITOR i Straight Mickey and the Boyz u Božidarcu

Datum objave:03.04.2017

Pročitano:4893 puta

Datum održavanja: 08.04.2017

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Božidarac

Ispratićemo REPETITOR na evropsku turneju iz Beograda! Na put u Amsterdam, Roterdam, Hamburg, Minhen, Beč, Berlin i još desetak gradova, kreću iz Božidarca, 8. aprila. Uživo će pred domaćom publikom promovisati aktuelni album "Gde ćeš".

 

Repetitor / Foto: D. Rajić

Repetitor / Foto: D. Rajić

Izdanje na kojem se nalazi osam pesama objavljeno je u nekoliko formata: kao CD i LP, a dostupno je i za besplatan download (uz mogućnost plaćanja) na Bandcamp profilu grupe repetitor.bandcamp.com

Aktuelni singl Repetitora "Suženi snovi" bio je uvršten čak i u program cenjenog BBC Radja 6. Dosadašnje kritike govore da su i njihove nove pesme i koncerti nešto što pored nas nikako ne bi smelo da prođe:

"Ono što je Repetitor pružio ovdje spada u sam vrh rock glazbe proteklih tko zna koliko godina." (Siniša Miklaužić, Muzika.hr)

"Beograđani su napravili još jedno remek djelo koje će ostaviti dubok trag u regionalnoj glazbi." (Tin Đudajek, Ziher.hr)

 

Straight Mickey and the boyz

Neizbrisiv trag u regionalnom muzičkom stvaralaštvu ostavlja i grupa STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ koja će, zajedno sa Repetitorom u subotu, 8. aprila, izazvati detonaciju sirovog rokenrola. Dokazaće da "Haos radi."

Za nastup dva trenutno najenergičnija benda u regionu Publiku Božidarca zagrejaće DOGS IN KAVALA.


VODIMO VAS NA KONCERT! Poklanjamo 3x2 karte za nastup Repetitora i Straight Mickey And The Boyz. Prvo troje koji nam pošalju ime i prezime na redakcija@urbanbug.net dobiće ulaznice. 

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 600 dinara dostupne su u Felix Shopu (TC Semska, I sprat). Ako ih bude ostalo, na ulazu u Božidarac koštaće 800 dinara.

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :