Rep zvezda Krešo Bengalka dolazi u KPTM

Datum objave:15.11.2017

Pročitano:2660 puta

Datum održavanja: 18.11.2017

Lokacija: KPTM

Jedan od najpopularnijih splitiskih rep izvođača Krešo Bengalka iz sastava Kiša Metaka, nastupiće u klubu KPTM u subotu 18. novembra s početkom od 23h uz podršku koju će pružiti DJ VRH i Vanja Bursać.

 

Krešo, kao svojevrsna institucija tvrdoće poznat je kao neko čije se pesme lajkuju pre nego što se zapravo i odslušaju, a spotovi gledaju ispod pokrivača i sa zaključanim vratima. Ovog talentovanog repera je ugledni časopis “Pitchfork” nedavno napisao i "Pennywise je naspram Kreše Bengalke poput Ronald McDonalda." 

 

 

Nakon odlične pesme "Šta ćeš?" koja je brutalno izdominirala na društvenim mrežama i već sad premašila 360k pregleda, Krešo objavljuje treći singl “Nokturno” kao najavu svog drugog albuma "Split Zoo" koji izlazi sledeće godine. Popularni artist nastavlja da postavlja standarde i pravila repa, još od izlaska prvog foldera i apsolutno nastavlja da ruši rekorde, što govori i činjenica da je najnoviji spot pogledan čak 100k puta za samo nedelju dana! Brojke koje, složićete se, mnogi izvođači ne dostižu ni za godinu dana. 

 

 

Krešo Bengalka je 2012. debitovao na prvom albumu “Kiše metaka”, dok se publici premijerno predstavio singlom “Konan” istog benda. Dve godine kasnije sa splitskim reperom Žuvijem formira duo i objavljuje album “Brokva” na kom potpisuje i produkciju. Sa “Kišom metaka” odradio je i niz koncerata po Hrvatskoj i regionu, a ove ove godine konačno objavio i svoj prvi samostalni album “Finale”, na kom su se našli i poznati hitovi “Kalashnikov”, “Pobjeda” i “El Comandante”.


Svoj debi album "Finale" je više nego uspešno predstavio sredinom marta u Splitu i Zagrebu, a sada nam dolazi i u Beograd uz žestoko pojačanje sa dva sveža i možda najveća regionalna hita u ovoj godini!
Očekujte opasnu lomljavu u subotu u KPTM-u, vidimo se!


Karte će se kupovati na ulazu u klub pred sam concert, a posetioci se zbog velikog interesovanja mole da dođu malo ranije kako bi obezbedili svoje karte na vreme.


Za vise informacija pogledajte i zvanični Fb event.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :