Barutana klub Beograd

Remont obeležava 20 godina od osnivanja rođendanskom aukcijom

Datum objave:24.09.2019

Pročitano:1262 puta

Datum održavanja: 01.10.2019

Lokacija: Beograd

Remontova aukcija je i ovaj put namenjena prvenstveno publici i ljubiteljima savremene umetnosti koji će imati priliku da sve radove licitiraju od početne cene od 1000 din. 


Ponuđeni radovi datiraju iz različitih perioda i direktno ili posredno su vezani za istoriju Remonta i saradnju Remont tima sa umetnicima.

 


Svim zainteresovanima će biti ponuđeni neki od kultnih radova iz devedesetih, radovi umetnika koji su obeležili početak dvehiljaditih kao i aktuelnih i nagrađivanih mladih umetnika. U pitanju su različite tehnike od fotografija, digitalnih printova, grafika, crteža, ulja na platnu, do objekata, a među njima su i memorijabilije iz istorije Remont NUA.


Radovi se mogu videti u galeriji Remont od 23. septembra do 1. oktobra radnim danima od 11 do 18 ili na web stranici ili na Remontovoj FB strani.

 

OVO JE JEDINSTVENA PRILIKA DA FORMIRATE ILI OBOGATITE POSTOJEĆU KOLEKCIJU NOVIM RADOVIMA.


Umetnici: Belgrade Raw, Boris Burić, Aleksandar Dimitrijević, diSTRUKTURA, Goran Dragaš, Bojan Đorđević Omča, Biljana Đurđević, Graziano Folata, Nina Galić, Ivana Ivković, Nadežda Kirćanski, Luka Knežević Strika, Nataša Kokić, Kosmoplovci, Daniel Kovač, Branka Kuzmanović, Led Art, Maja Simić, Mirjana Boba Stojadinović, Marko Stojanović, Goran Stojčetović, Selman Trtovac, Srđan Veljović, Dejana Vučićević, Viktor Šekularac, Škart...


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :