Barutana klub Beograd

REJV TOPLJENJE: Sam Paganini i Booka Shade zvezde Kalemegdan Summer Festivala

Datum objave:20.04.2016

Pročitano:5935 puta

Datum održavanja: 10.06.2016 - 12.06.2016

By:Tijana Ristić

Lokacija: Kelemegdan

Sam Paganini i fenomenalni duo Booka Shade su željno iščekivana imena koja će Vas topiti na ovogodišnjem izdanju Kalemegdan Summer Festivala koji se i ove godine održava uz podršku Heinekena, od 10. do 12. juna. 

 

Kalemegdan Summer Festival

 

Sam Paganini je jedini italijanski producent koji ima individualna izdanja za prestižne etikete kao što su Plus8, Cocoon i Drumcode. Trenutno jedna od najaktuelunijih figura u svetu tehna i omiljeni izvođač velikana kao što su Adam Beyer, Sven Vath, Richie Hawtin i Marco Carola. Nakon sjajnog nastupa na Lucky Records Showcase-u, po drugi put će se 10. juna predstaviti beogradskim rejverima, ali ovog puta na jednoj od najlepših lokacija u Srbiji – Beogradskoj tvrđavi. Paganinijeva di-džejing karijera u stalnom je porastu, a traka “Rave” koja ima 4,5 miliona pregleda na njegovom youtube kanalu prikazuje izvanredan produkcijski rad. Publika ističe da njegove setove karakteriše snažan gruv, i opisuje ga kao “Sexy Groovy Dark Techno”, a to je najmanje što možete očekivati od njegovih nastupa.

 


Druge večeri festivala, 12. juna, topićete se uz fenomenalni dvojac koji je prošle godine pozitivnom atmosferom zapalio publiku na Love Festu u Vrnjačoj Banji - Arno Kamermir i Valter Merzinger poznatiji svima kao Booka Shade. Klupsku scenu osvojili su hitovima “Body Lanugage”, “Mandarine Girl”, “White Rooms”, “Love Inc”, a vlasnici su jedne od najprestižnijih etiketa “Get Physical”. Par koji se posle 25 godina zajedničkog rada istakao kao jedan od retkih elektronskih performera koji prikuplja duh i zvuk underground tehna, pridobijajući u isto vreme fanove širom svih rock i dance muzičkih scena.

 Prvih 1.000 karata pušteno je u prodaju po promotivnoj ceni od 900 dinara za sva tri dana festivala, dok svi oni koji imaju ekipu za rejv mogu iskoristiti akciju i kupiti promo paket 4+1! Spremite se, obezbedite ulaznice na vreme, jer je žestoko #TOPLJENJE zagarantovano! Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mestima DD tickets: http://bit.ly/1ShuCe i Eventim: http://bit.ly/1qJEXDs


Prostorije Jungle Tribea u Beogradu i Novom Sadu (www.jungletribe.com).

Više informacija na sajtu: www.kalemegdansummerestival.com i na Facebook stranici


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :