Rejv koji se ne propušta: Phill & Dansmore All Night Long

Datum objave:24.06.2016

Pročitano:5529 puta

Datum održavanja: 25.06.2016

By:Marija Joksimović

Lokacija: Povetarac

Phill & Dansmore, fenomenalni dvojac koji je svojim setovima tokom zime pravio ekstatičnu atmosferu u Monsunu, ove subote nastupiće na Povetarcu. Spremaju celovečernji set, koji je savršena kombinacija tech-house i techno melodije i gruva, usled kog nećete mirovati na palubi ovog party broda.

 

 Phill & Dansmore

 Phill & Dansmore


Ovaj duo se kvalitetnim di-džejingom i izvanrednom produkcijom vrlo brzo izdvojio na elektronskoj muzičkoj sceni u Srbiji. Pored toga što imaju jedinstven izbor pesama koje majstorski slažu u svojim setovima koji su svaki put drugačiji, Phill & Dansmore poseduju i neverovatnu energiju koju nesebično dele sa publikom što atmosferu uvek i bez izuzetaka dovodi do tačke usijanja.


Iako njima maratonski setovi nisu novost, ova subota biće jedinstvena prilika da ih slušate cele noći, a evo nekih zanimljivosti koje možda niste znali o njima.


Phill & Dansmore su drugari iz detinjstva, savršeno se kapiraju i dopunjuju kako za di-džej pultom tako i van njega.

 

Phill  &  Dansmore - Rave Saver

Deo atmosfere sa Rave Saver žurke 


Pre nego što su postali Phill & Dansmore bili su Babysittersi i pravili su house muziku - jednako kvalitetno i uspešno kao što sada stvaraju tvrđi zvuk. Probajte samo da poslušate njihovu traku Hidden Face i da se ne navučete. Čuveni di-džej Mark Knight jeste.


Njihova izdavačka kuća Teddy Bear Records dospela je na visoko 25. mesto Beatportove liste “Best Label 2014”.


Muziku su izdavali za prestižne izdavačke kuće Hotfingers, Toolroom, Cr2, Stil Vor Talent, Patent Skillz i ROMP (iza koje takođe stoje oni), a najveći deo njihovog producentskog stvaralaštva našao se na TOP 100 listama na Beatportu.


Izdavačka kuća Cr2 uvrstila je njihovu traku Rave Saver na zvanično izdanje Space Ibiza za 2016. godinu, a među onima koji nisu ostali imuni na ovu traku je i Nina Kraviz.

 


Na svom poslednjem EP-ju Wild Strawberries poigrali su se kombinacijom filmske muzike i techno gruva, koji vrlo lako zapali podijum za ples. A traka Bicara već se našla na top 100 listi na Beatportu.

 


Autori su tri popularna tech-house i techno serijala u Beogradu: Samo Tvrdo, Rave Saver i HOTPOT.

 

Vodimo vas na rejv! Prvo dvoje koji nam tačno odgovore na pitanje, dobiće po dve ulaznice nastup dvojca Phill & Dansmore u subotu 25. juna na party brodu Povetarac. Pitanje je: Kako se zove poslednji EP ovog dvojca? Odgovore šaljite na redakcija@urbanbug.net i ne zaboravite da nam pošaljete vaše ime i prezime.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :