REGGAE REVIVAL: Vreme je za oživljavanje reggae energije u Beogradu!

Datum objave:23.03.2016

Pročitano:4515 puta

Datum održavanja: 26.03.2016

Lokacija: Klub KPTM, Beograd

Vreme je za buđenje. Vreme je za oživljavanje reggae energije u Beogradu. S ponosom vam predstavljamo novo veče u klubu KPTM posvećeno reggae muzici i kulturi.

 

REGGAE REVIVAL: Vreme je za oživljavanje reggae energije u Beogradu! | HORNSMAN COYOTE & RAHMANEE

 

Subota 26.mart od 23h klub KPTM (Žorža Klemansoa 22) Premijerno! REGGAE REVIVAL Pod misijom da ožive reggae u gradu, zajedno za DJ pultom: HORNSMAN COYOTE & RAHMANEE Hornsman Coyote se ponovo vraća u naš klub. Ovog puta glavni povod njegovog gostovanja je sveže objavljeni album "Safe Planet" , koji je snimio zajedno sa svojim bendom Soulcraft. Upravo numerama sa ovog albuma Kojot će začiniti svoj set, dok ćemu se u širenju reggae i pozitivnih vibracija pridružiti niko drugi do DJ Rahmanee.

 

Popularni jungle i d'n'b DJ prošle godine se po prvi put predstavio publici na Exitu sa svojim reggae setom, tako da njegov nastup na prvoj premijernoj Reggae Revival žurci nikako ne bi smeli da propustite! Satnica: Od 23h do ponoći - Preslušavanje albuma Hornsman Coyote & Soulcraft- Safe Planet Nakon ponoći - Hornsman Coyote & Rahmanee Ulaz do ponoći besplatan, nakon ponoći 200 RSD Vidimo se!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :