Barutana klub Beograd

Refresh festival 2015: Royal flush, Vibe tribe i Indra na TRANCE stageu!

Datum objave:14.06.2015

Pročitano:4687 puta

Datum održavanja: 13.08.2015 - 15.08.2015

By:Irena Mačić

Lokacija: Maximus, Kotor

Svjetski poznata imena elektronske trance scene Royal flush, Vibe tribe i Indra nastupiće na trance bini ovogodišnjeg Refresh festivala u Kotoru, od 13. do 15. avgusta u superklubu Maximus.

Refresh festival 2015: Royal flush, Vibe tribe i Indra na TRANCE stageu!

Royal flush najnoviji je projekat izraelskih producenata, koji čini dvojac: Didy Ezra (Bizzar Contract) i Eddie Zaltsman (Mystical Comlex), stvoren da udari psy trance podove širom svijeta. Giganti u trance pravcu udružil su se kako bi clubberima diljem planete pružli novi progressive trance zvuk. Prošlo je samo nekoliko mjeseci od njihovog zajedničkog debi albuma “Sub Zero”, koji je neposredno po izlasku doživio veliku ekspanziju prihvaćen od strane publike širom planete, te dobio veliku podršku od lidera psy trance muzike kao što su: Coming Soon!!!, Simon Patterson, Loud, Ace Ventura, Class A, D – Addiction i mnogih drugih.

Vibe tribe projekat je producenta Stas Marnyanskog koji važi za jednog od lidera trance scene. Njegov inovativni, melodičan psy trance koji ostavlja bez daha donio mu je svjetsku slavu i priznanja, a svjež trance zvuk i reputacija kod clubbera postavili su ga na mapi najzahtjevnijih i najboljih trance bina na svijetu. Njegove trake istakle su se na vrhunskim svjetskim etiketama kao što su: Mainstage Records, HOMmega Records, Neurobiotic Records, B.N.E Records, Crystal Matrix, Spun Records, Noga Records i mnogim drugim. Udruživši snage sa nekim od lidera psy trance scene: Infected Mushroom, Skazi, Sesto Sento, Bizzare Contact, Azax Syndrom, Space Cat, Spade, trance mag putuje po svijetu konstantno nastupajući na svakom značajnom eventu, prezentujući svoj jedinstven i moćan stil masovnoj publici.

Indra važi za oštrog i sjajnog tvorca nevjerovatnih ideja i melodija, čija je osnovna ideja vodilja da podstiče kreativni duh i podiže atmosferu kod mladih ljudi. U svojoj bogatoj karijeri sarađivao je sa mnogim velikanima: Matan aka Gataka/Sesto Sento, Sound of Soul, Safi Connection, Guy peled aka Beat Hackers/Trauma, Future Prophecy, što je dodatno pospješilo i istančalo njegov muzički ukus i istaklo ga na ljestvici najtraženijih trance DJ – eva svijeta. Svojim mračnim, intezivnim i eksperimentalnim tonovima, Oshri Krispan dosegnuo je zvijezde zahvaljujući oštroj i sjajnoj proizvodnji nevjerovatnih ideja, atmosfera, melodija i više različitih frekvencija radeći izdanja za: Spliff Music, Sigma rec, DemonTea rec, USTA rec, Enigmatic Sound rec, Shiva link rec, Tribadelic rec.

Prošlo festivalsko izdanje imalo je ukupno 20 žurki za 12.000 posjetilaca, sa više od 50 izvođača iz Njemačke, Velike Britanije, SAD, Italije, Rumunije, Srbije, BiH i Crne Gore. Kakve utiske nose zvijezde, a kako se provodila publika na sve tri bine u superklubu Maximus, možete pogledati u filmu sa prošlog festivalskog izdanja.

 

Promotivna Re:akcija, u kojoj ograničen broj ulaznica za sve tri festivalske noći posjetioci mogu da osiguraju za samo 14 eura, još uvijek traje. Ulaznice za deveti Refresh mogu se direktno kupiti u prodajnoj mreži Gigstix, na preko 50 trafika iz lanaca „Tobacco S Press“ i „Štampa“, u čak 23 mjesta širom Crne Gore.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :