Barutana klub Beograd

Refresh 2015: Promotivne žurke od Nikšića do Ade Bojane!

Datum objave:04.08.2015

Pročitano:4854 puta

Datum održavanja: 05.08.2015 - 15.08.2015

Ovogodišnji, deveti po redu festival elektronske muzike Refresh, održaće se od 13. do 15. avgusta u superklubu Maximus u Kotoru. Program predvode najpopularniji njemački tehno producent Chris Liebing, francuska elektro diva Miss Kittin i američki house velikan Derrick Carter, te udarna imena trens žanra Vibe Tribe, Royal Flush i Indra.

 

Refresh 2015: Promotivne žurke od Nikšića do Ade Bojane! | Maximus | Kotor | Festival elektronske muzike

 

Prva u nizu biće velika žurka u srijedu, 5. avgusta u Nikšiću, na Bedemu u Starom gradu, na kojoj će nastupiti domaći disk džokeji Proximus, Dino Rastoder i Iks-Oks, a beogradsko pojačanje pružiće im Sagor Mash i SMT#NG, te novosadski DJ Buco Tzar. Već sutradan, 6. avgusta održaće se i žurka u kultnoj Pivnici u Herceg-Novom, dok će dupli provod da bude u petak, 7. avgusta. Prva žurka održaće se u budvanskoj diskoteci Top Hill gde će nastupiti energični holandski DJ duo Sunnery James i Ryan Marciano, dok će u petak na Adi Bojanu u klubu Gecko Positive House da nastupi kultni berlinski DJ i producent Agent! kojem će lokalnu podršku pružiti Sagor Mash, Dino Ringov, P.S. i Raven Tk. Već sutradan, pravo „osvježenje“ biće tokom cijelodnevne zabave na vrhunskoj plaži Oblatno i Almara Beach klubu, a u subotu, 8. avgusta, promotivna Refresh turneja vraća se u matični klub Maximus gdje će za DJ pult stati čuvena tehno dama Rebekah, prepoznatljiva upravo po saradnji sa tehno magom Chrisom Liebingom, koji će na njeno mjesto doći samo pet dana kasnije!

 

Refresh 2015: Promotivne žurke od Nikšića do Ade Bojane! | Maximus | Kotor | Festival elektronske muzike

 

Finalno usijanje pred ovogodišnji Refresh biće u Maximusu 11. avgusta, kada će nastupiti izraelska progressive-trance zvijezda Bizzare Contact i najaviti ovogodišnji, najjači do sada program Trance bine, a iste noći fanove očekuje i okupljanje u kotorskom baru Harlequin. Svojevrstan nulti dan ovogodišnjeg Refresh festivala održaće se u popularnom kotorskom baru Havana u srijedu 12. avgusta, a već od četvrtka 13. kreće i ovogodišnji Refresh maraton.
 

Refresh 2015: Promotivne žurke od Nikšića do Ade Bojane! | Maximus | Kotor | Festival elektronske muzike

 

Prošlo izdanje Refresh festivala imalo je ukupno 20 žurki za 12.000 posjetilaca, sa više od 50 izvođača iz Njemačke, Velike Britanije, SAD, Italije, Rumunije, Srbije, BiH i Crne Gore. Kakve utiske nose zvijezde, a kako se provodila publika na sve tri bine u superklubu Maximus, najbolje se vidi u filmu sa prošlog festivalskog izdanja.

 

Ulaznice za deveti Refresh po cijeni od 20€ za sve tri festivalske noći, prodaju se u mreži Gigstix, na preko 50 trafika iz lanaca „Tobacco S Press“ i „Štampa“, u 23 mjesta širom Crne Gore. Finalna cijena za trodnevnu ulaznicu biće 25€, dok će dnevne ulaznice koštati po 12€ na vratima Maximusa. Ulaznice po nižim, promotivnim cijenama i ove godine očekuju ljubitelje kvalitetnog Refresh festivala, i to direktno kod promo tima, na promotivnim žurkama od Nikšića, Budve, Herceg-Novog i Kotora, pa sve do Ade Bojane. Na svim promotivnim žurkama u akciji „1+1“, dve trodnevne ulaznice prodavaće se za samo 30€, što je ušteda od 40% u odnosu na finalnu cijenu!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :