Barutana klub Beograd

Refresh 2015: Miss Kitin i Royal Flush nastavili Refresh festival u visokom tempu!

Datum objave:15.08.2015

Pročitano:4749 puta

Lokacija: Maximus, Kotor

Završnu noć u Maximusu predvode Derrick Carter i Indra

I druga noć ovogodišnjeg, devetog Refresh festivala elektronske muzike u Kotoru, nastavljena je u visokom ritmu, višem i od već previsoke ljestvice kojom je završeno uzbudljivo otvaranje u prepunom klubu Maximus. Uz ovacije blizu 3.000 fanova u Maximusu, čuvena kotorska diskoteka sinoć je ugostila francusku elektro divu Miss Kittin, koja je vidno oduševljena atmosferom, priredila jedan od boljih nastupa po mišljenju i najiskusnijih Rifrešana.

 

Refresh 2015: Miss Kitin i Royal Flush nastavili Refresh festival u visokom tempu!

 

Dama iz Grenobla sinoć je prikazala zavidne DJ vještine stečene tokom preko dvije decenije na sceni, a tokom ovog izuzetnog dvoipočasovnog nastupa, otpjevala je uživo i neke od svojih najvećih hitova. Ređale su fanovima dobro poznate numere „Frank Sinatra“ i „1982“, koje su obilježile savremenu elektronsku muziku, a Kittin je prikazala da je prava žanrovska enciklopedija uz set sastavljen od klasika, raritetnih izdanja i nekih od trenutno najsvježijih hitova sa Ibice odakle je doletjela pravo u Crnu Goru. Program glavne bine otvorio je beogradski DJ SMT#NG, kojeg je za DJ pultom naslijedio ulcinjski producent Milo Kekić, poznat van okvira Crne Gore kao Millok, dok se za euforično finale još jedne burne noći u Maximusu postarao iskusni beogradski DJ Sagor Mash.

Podgorički trenser Shogan pokrenuo je mašineriju donje dvorane Maximusa, spremivši Trance binu za zvijezdu druge večeri Ezru Didija iz Izraela, poznatog pod imenom Bizzare Contact, koji se večeras publici predstavio sa svojim projektom Royal Flush. Naziv bine i čuvenog žanra u potpunosti je opravdao beogradski majstor Aquapipe koji je fanove doveo u pravo stanje transa!

 

Refresh 2015: Miss Kitin i Royal Flush nastavili Refresh festival u visokom tempu!


Invaziju na Fresh binu, omiljenu među domaćim ljubiteljima elektronske scene, sinoć su izvršila četvorica Novljana, inače uvijek rado viđenih gostiju u Kotoru. Kvarter je predvodio Slobodan Popović kojeg svi znamo pod kratkim inicijalima P.S, a sa krila su ga pokrivali Budo Šuković i Bodzie, dok je isturen u špicu bio regionalno sve traženiji Miloš Vučković, poznatiji kao Soft 85.

Večeras u Maximusu program predvodi house ikona Derrick Carter iz Čikaga, a na glavnoj bini Refresha nastupiće još i podgorički doajen Gillerz, deep houser Jan De R iz Bara, te kotorski domaćini sa velikim iskustvom Ljubo Čikić i Niggor. Programska završnica festivala na Trance bini biće u znaku izraelskog psy-majstora Indre, uz kojeg će da nastupe još domaće trance vedete Pashton Kutcher i Janko Raščanin. Za finalno osviježenje na Fresh bini zaduženi biće perspektivni duo Iks-Oks, te naši istaknuti producenti Ognjen Vuković kojeg znamo pod imenom Audiostorm i Mladen Banović, poznatiji ljubiteljima elektronske muzike kao Mtech.

Ulaznice za završnu noć devetog Refresh festivala mogu se kupiti na ulazu u Maximus po cijeni od 12 evra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :