Refresh 2015: Chris Liebing i Vibe Tribe spektakularno otvorili festival u Kotoru!

Datum objave:14.08.2015

Pročitano:5350 puta

Lokacija: Maximus, Kotor

Pred oko 3.000 ljubitelja elektronske muzike, sinoć je otvoren deveti po redu Refresh festival u superklubu Maximus u Starom gradu Kotoru. Na tri bine tokom najduže noći u Maximusu, nastupilo je 15 izvođača, a titulu apsolutne zvijezde večeri očekivano je odbranio najpopularniji njemački tehno producent Chris Liebing, tokom čijeg, naknadno produženog, nastupa od preko tri sata, publika je mogla da uživa u pravom audio-vizuelnom spektaklu.

 

Refresh 2015: Chris Liebing i Vibe Tribe spektakularno otvorili festival u Kotoru!

 

Specijalni LED ekrani, postavljeni duž ograde na galeriji centralne dvorane Maximusa, uz video materijali koje su pratili pažljivo programirani svjetosni efekti obilježili su moderni tehno zvuk po kojem je Liebing planetarno prepoznatljiv. Njemački virtuoz sinoć je konstantno držao u miksu po nekoliko tehno numera specijalno produciranih u njegovom studiju za brojne ovogodišnje nastupe na najvećim svjetskim festivalima. Uvod u čistu tehno noć napravio je podgorički duet iz Tehno klinike, Gav i Raven, dok je čast da zatvori maratonski program prve noći Refresh festivala u potpunosti opravdao domaći tehno producent Aleksandar Grum, kojem je po sopstvenim riječima, ovaj nastup sa Chrisom Liebingom predstavljao ispunjenje dječačkog sna. Liebing je napustio Maximus nekad iza 6 časova izjutra oduševljen izgledom Maximusa, programom Refresha i ljepotama istorijski značajnog Starog grada Kotora, uz želju da se vrti u Crnu Goru i Maximus čim prije.

Usijanje se desilo i u donjoj dvorani Maximusa na Trance bini kojom je sinoć suvereno vladao izraelski DJ i producent Vibe Tribe, ruskog porijekla i punog imena Stas Marnyanski. Set za sve prave ljubitelje psihodeličnog trensa nikog nije ostavio ravnodušnim tokom puna dva sata, u pojedinim momentima uz prave erupcije oduševljenja brojnih ljubitelja ovog elektronskog žanra. Beogradski kolektiv Goasapiens DJs imali su težak ali uspješno dostignut zadatak da održe visoku atmosferu sve do ranih jutarnjih časova na Trance bini. Ovako jak start festivala na donjoj dvorani ne bi bio moguć da uvodne taktove nisu pažljivo spremio i DJ Chandra. Prvi talas osviježenja na rasplesanu Fresh binu sinoć su donijeli domaći miks majstori Marek Tripkowsky i Darko Milošević, dok je završni set nikšićkog DJ Proximusa ozbiljno konkurisao i programu glavne bine.

 

Večeras Maximus dočekuje Miss Kittin i Royal Flush

Večeras u Maximus dolazi dugo iščekivana francuska elektro diva Miss Kittin, čiji će set ispuniti centralnu dvoranu do kraja, a društvo na glavnoj bini praviće joj beogradski disk džokeji Sagor Mash i SMT#NG, te crnogorski favorit Millok. Za nastavak visoke energije na Trance bini pobrinuće se izraleski mag Ezra Didi, poznat i kao Bizzare Contact, koji će večeras da ponovo nastupi u Maximusu ali sa drugim projektom pod nazivom Royal Flush! Uz njega trensere će da raspamete još i podgorički DJ Shogan, te legenda beogradskog trensa Aquapipe. Program Fresh bine večeras predvodiće novljanski majstor P.S sa tročlanom ekipom u sastavu Budo Šuković, Bodzie i Soft 85.

Dnevne ulaznice se mogu kupiti svake večeri na ulazu u Maximus po cijeni od 12 evra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :