REEKO i ERIKA, Barselona i Detroit 24. novembra u Dragstoru

Datum objave:22.11.2017

Pročitano:1645 puta

Datum održavanja: 24.11.2017

Lokacija: Drugstore, Beograd

Zvuci lejblova Pole Group i Interdimensional Transmissions u dve sobe Dragstora

 

LINEUP:
Velika soba: Reeko (Pole Group, Mental Disorder / ES), Regen (Ilian Tape / DE)
Crna soba: Erika (Interdimensional Transmissions / US), Luka Concrete (CONCRETE DJz / SR), Bojan Vukmirović (CONCRETE DJz / SR)

 

U petak 24. novembra u Dragstoru predstavnik španske tehno scene i predstavnica novog zvuka Detroita.


U velikoj sobi nastupa Juan Rico, poznatiji kao Reeko, koji je DJ-ingom počeo da se bavi pre dvadeset godina. 2003. godine je osnovao lejbl Mental Disorder u okviru kog je imao 12 izdanja, a dve godine nakon toga i Evidence za koji su muziku izdavali Function i Paul Bailey. Kao deo Pole Group lejbla, Reeko je član familije u kojoj su i Oscar Mulero, Asturian, Exium i Christina Wünsch. Reeku će u velikoj sobi podršku pružiti ljubimac domaće publike, Regen koji je DJ-ingom krenuo da se bavi iste godine kad i Reeko, 1997.

 

 

Bilo da je znate kao Eriku, jednu polovinu dua Ectomorph ili voditeljku na Red Bull radiju, čućete Detroit u svemu što Erika radi. Erika kombinuje svoje naučne gene sa interesovanjem za onostrano i ljubavlju prema mašinama u jedinstven nastup. Sve do 2016. vodila je jednu od prvih slobodnih internet radio stanica erika.net. Eriki u Crnoj sobi društvo prave Luka i Bojan Vukmirović iz Concrete DJz kolektiva.

 

 

Pridružite se FACEBOOK EVENT-u.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :