Barutana klub Beograd

Redshape slavi deceniju na svetskoj sceni u beogradskoj techno katedrali

Datum objave:14.10.2016

Pročitano:5087 puta

Datum održavanja: 04.11.2016

By:Milica Čule

Lokacija: Drugstore

Mistični di-džej Redshape, koji se sve vreme krije ispod crvene maske, u petak, 4. novembra slavi deset godina postojanja na undeground svetkoj elektronskoj sceni u beogradskoj techno katedrali. Spremite se za pravi techno set u klubu DRUG§TORE. Domaća podrška Marko Milosavljević i Kristijan Molnar.

 

Redshape

Čovek iza crvene maske je već celu deceniju jedna od ključnih pojava na sceni novog talasa techno muzike inspirisane začecima ovog žanra skovanog u Detroitu krajem osamdesetih i početkom devedesetih godina 20. veka. Sve dok je od svog pseudonima i pojave pravio mit i legendu, jos neviđenim live i di-džej performansima, neprekidno se bavio produkcijom, gde su mu ploče objavljivane na izdavačkim kućacama kao što su Running Back, Delsin, Styrax Leaves, Music Man i 3024. Uporedo je pokrenuo i svoju kuću Present, čime je "zakucao" svoje mesto u techno "kući slavnih".

 


Klub Drugstore ima veliku čast da bude u sklopu turneje "10 GODINA REDSHAPEA". Domaću podršku čini sam krem naše scene koju će predstavljati najsvetlije tačke "stare" i "nove" skole, Marko Milosavljević i Kristijan Molnar.

 

Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :