Red Bull Music Academy 2015: Kako da se prijaviš i otputuješ u Grad svetlosti!

Datum objave:09.02.2015

Pročitano:4151 puta

Ah Pariz. Grad iz kog potiču Daft Punk i MC Solaar, Serge Gainsbourg i Plastic Bertrand, Johnny Hollyday i Miles Davis. Pravo je čudo što Red Bull Music Academy već nije organizovala radionice u Gradu svetlosti.

 

Red Bull Music Academy 2015: Kako da se prijaviš i otputuješ u Pariz - grad svetlosti! | RBMA Srbija

 

Zato će 2015. to promeniti. Povratak u Evropu prvi put posle četiri godine. Nakon uspešne Akademije održane u Tokiju prošle godine, RBMA se ove jeseni seli u Pariz.

Šta se dešava na Akademiji? Pa, sve, bukvalno. Otvorena je za muzičare, pevače, producente, bit mejkere i DJ-eve, RBMA je posvećena istraživanju svih aspekata muzičke kreativnosti i stvaranju idealnih uslova i okruženja koji podstiču usavršavanje i inspiraciju. Očekuj događaje, izložbe, radionice, predavanja i sešne u studiju. Očekuj da naučiš, da se razviješ, evouliraš i da se ludo zabavljaš dok to radiš.
 

Red Bull Music Academy 2015: Kako da se prijaviš i otputuješ u Pariz - grad svetlosti! | RBMA Srbija

 

Od 21. januara do 4. marta, muzičari svih vrsta, metodologija i nivoa iskustva su pozvani da se prijave na ovo jedinstveno istraživanje muzike iz svih uglova, koje su mnogi bivši "učenici" opisali kao iskustvo koje menja život.

Ne moraš da imaš nastupe na glavnim binama festivala, objavljen album ili budeš virtuoz ako želiš da postaneš učesnik Red Bull Muzičke Akademije. Samo ti treba želja - da stvaraš i ideje koje ćeš deliti sa drugima. Da bi se prijavili za Pariz, muzičari moraju biti punoletni.


Više informacija, odgovore na pitanja i prijavu za RBMA nađi na apply.redbullmusicacademy.com.

Kompilaciju radova sa prošlogodišnjeg dešavanja u Japanu - Red Bull Music Academy Tokyo 2014 featuring Dorian Concept, Om'Mas Keith, dBridge, Xosar, Zebra Katz, WIFE i mnogi drugi, biće dostupan za download na redbullmusicacademy.com.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :