Record Store Day u Anti Shopu traje 10 dana

Datum objave:11.06.2021

Pročitano:600 puta

Datum održavanja: 01.01.1970

Lokacija: Beograd

Record Store Day se širom sveta obeležava 12. juna, a u Anti Shopu trajaće 10 dana - od 12. do 22. juna.

Beograd je prošle godine postao bogatiji za još jedan kutak u krugu Cetinjske ulice, u kojem se okupljaju ljubitelji muzike i kolekcionari vinila. Sa nekoliko hiljada naslova na vinilima, stotinama diskova i muzičkih memorabilija Anti Shop je za kratko vreme postao muzička prodavnica sa najvećom ponudom u Beogradu. U ponudi su i raritetna izdanja, kao i najnovije ploče.

Budući da su okupljanja ljubitelja muzike bila onemogućena, Anti Shop je doneo odluku da Record Store Day potraje 10 dana i da bude povod novih susreta u krugu Cetinjske poznatom i kao Art'n'Music District. Više od 300 naslova biće na popustu od 20% u periodu od 12. do 22. juna, kako u samoj prodavnici, tako i na sajtu antishop.rs.

,,Želeli smo da Dan prodavnica ploča učinimo ugodnim za sve - za one koji su željni druženja uživo, ali i za sve one koji nisu u mogućnosti da posete šop. Atraktivni popusti u pomenutom periodu važe i u web shopu", kažu iz Anti Shopa.

Radno vreme Anti Shopa je od 12 do 21h radnim danima, odnosno od 11. do 21h vikendom. Vinyl Bar u okviru Anti Shopa svakodnevno radi do ponoći.

 

Record Store Day, Anti Shop

FOTO: promo

,,Želeli smo da Dan prodavnica ploča učinimo ugodnim za sve - za sve one koji su željni druženja uživo i za one koji nisu u mogućnosti da posete šop. Popust u pomenutom periodu važi i u web shopu", kažu iz Anti Shopa.

Radno vreme Anti Shopa je od 12 do 21h radnim danima, odnosno od 11. do 21h vikendom. Vinyl Bar u okviru Anti Shopa svakodnevno radi do ponoći.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :