Rebolledo 19. maja u KC Gradu

Datum objave:08.05.2017

Pročitano:4553 puta

Datum održavanja: 19.05.2017

By:Bojana Ljubišić

Lokacija: KC Grad

Možda bi najbolji opis onoga što nas očekuje 19. maja od 23h u KC Gradu bila jedna rečenica iz intervjua sa Mauriciom Rebolledom: "Mnogo volim uticaje muzike iz kraja u kome sam odrastao (Veracruz u Meksiku), It's happy, it's repetitive and it can be deep.

 

Rebolledo


Upravo to i očekujemo od umetnika koji stvara u okviru raznih projekata kao što su Pachanga Boys, Hippie Dance, TOPAZdelux ili Mayan Warrior. Od debi albuma Super Vato iz 2011. godine (Cómeme) pa sve do poslednjeg regularnog Mondo Alterado iz 2016. Rebolledo je isporučivao neverovatnu kombinaciju psihodelije, world musica i vrhunske underground plesne muzike. Lista veoma bliskih saradnika govori o kakvom kalibru se radi: Superpitcher, Matias Aguayo, Red Axes ili Maceo Plex. Stalna saradnja sa etiketom Kompakt mu između ostalog donosi i jedan od top ten mixeva 2014. godine za Resident Advisor pod nazivom Momento Drive. Upravo oko gostovanja u Beogradu se očekuje njegovo novo izdanje i to remixa pod nazivom Mondo Re Alterado. Priča o Rebolledu ide dotle da ga je magazin Forbes uvrstio među 50 najuticajnih kreativaca iz Meksika. Najbolji mogući uvod u nastup gringa iz Veracruza napraviće Ewox i Kristijan Molnar.

 

 

VODIMO TE NA ŽURKU! Prvo dvoje koji nam tačno odgovore na pitanje dobiće po dve ulaznice za nastup Rebolleda. Pitanje glasi: Iz kog meksičkog grada dolazi Rebolledo? Odgovore, zajedno sa vašim imenom i prezimenom šaljite na redakcija@urbanbug.net.

Pretprodaja ograničenog broja karata za ovaj intimni spektakl sa prijateljima počela je 3. maja u KC Gradu po ceni od 500 dinara. Naredna cena iznosiće 650 dinara, dok će na sam dan nastupa iznositi 800 dnara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :