RAVEOLUTION zagrevanje: Art Department i Oxia na Beogradskom sajmu!

Datum objave:30.03.2016

Pročitano:4152 puta

Datum održavanja: 01.04.2016

Lokacija: Beogradski sajam (Hala 5)

U petak 1. aprila pravo na Beogradski sajam (Hala 5) stižu legendarni Art Department i Oxia, uz domaću podršku Kristijana Molnara i Alternativu, a sve to u sklopu Raveolution-a – audio-vizuelnog spektakla nove generacije, koji je po izboru srpskih klabera proglašen jednom od najboljih žurki 2015. godine.

 

Raveolution zagrevanje

 

Raveolution je u julu prošle godine na Beogradskom sajmu ugostio Mladena Solomuna i, kao što samo ime žurke govori, uneo duh revolucije u noćni život glavnog grada. Raveolution se ove godine pobrinuo da serijom događaja u nekoliko gradova u Srbiji „zagreje“ klabere pred glavni događaj koji će se desiti u julu 2016, a prvo zagrevanje čeka nas upravo 1. aprila na Sajmu. 

 

Karte za žurku zagrevanja na Beogradskom sajmu koštaju 1.500 dinara i 2.000 dinara za VIP ulaznice i mogu se kupiti u svim objektima Eventima, WinWin shop-ovima širom zemlje i preko sajta www.ddtickets.rs.

 

 

 

ART DEPARTMENT

Ukoliko je sudeći po žurci zagrevanja, u julu definitivno možemo da očekujemo pravi spektakl, s obzirom na to da serijal warm up događaja otvara niko drugi do Art Department. Ovaj elektronski duo široj publici je postao poznat 2010. godine, kada je njihov prvi singl „Without You“ proglašen trakom godine na Resident's Advisor-u i zauzeo prvo mesto na Beatport dodeli nagrada 2011. Vrtoglavi uspeh dvojca iz Kanade ovde tek počinje – svoj prvi album „The Drawing Board“, koji je kritika ocenila kao „remek-delo elektronike“, izdaju za prestižnu kuću Crosstown Rebels. Izdvajaju se i ostali hitovi poput „Touch you Gently“, „Catch You by Surprise“ i „I C U“ i od tada ne prestaju da nižu vrtoglave uspehe – postaju CircoLoco rezidenti kluba DC-10, a nastupali su i po drugim prestižnim klubovima i festivalima, kao što su Ultra Music Festival, EDC, BPM, Tomorrowland, Burning Man i Coachella, a domaća publika je imala priliku da ih čuje i na Exit festivalu. Njihov novi album „Natural Selection“ pušten je u novembru 2015, kada dvojac razdvojeno kreće na svetsku turneju. Sa albuma se odmah izdvojio singl „Crazy“, za koji je remiks uradio i Jamie Jones.

 

 

OXIA

Oxia je definitivno jedan od DJ-eva kome se prestonička publika uvek iznova raduje. “Domino”, “Harmonie”, “Whole Life” ili “Housewife” u kolaboraciji sa Miss Kittin samo su neki od hitova ovog Francuza koji pravi svoju muziku još od 1991. godine. Svoje singlove i remikse izdavao je za Goodlife, Noir Music, Terminal M, Intec i mnoge druge, a Beograd opisuje kao “drago mesto zločina” na kome uvak napravi žurku za dugo sećanje i prepričavanje.

 

KRISTIJAN MOLNAR

Domaćoj publici ne treba posebno predstavljati Kristijana Molnara, jednog od najvećih promotera elektronske muzike u Srbiji. Dobro poznati autor Christalization Radio Show-a koji se emituje na AS radiju svakog četvrtka, nastupao je na svim značajnijim domaćim festivalima poput Exit-a, Love Fest-a i MAD, a stanovnici glavnog grada su imali priliku da u njegovim setovima uživaju u najboljim prestoničkim klubovima, kao što su The Tube, 20/44, Drugstore, KC Grad i mnogi drugi. Trenutno radi na petoj sezoni emisije i pušta muziku širom Srbije.


ALTERNATIVA

Iako su kao dvojac tek nedavno proslavili prvi rođendan, i to žurkom za pamćenje u klubu The Tube, Alternativa su već postal miljenici prestoničke publike. Njihov alternativni zvuk, varijaciju izmedju deepa i techna, pomešanih sa dobrim gruvom techhouse-a i progresivnih melodija, imali su priliku da čuju posetioci klubova kao što su The Tube, Mladost, Monsun, KPTM i ljubitelji festivala poput Exit-a, Uranak festivala i AKTO festivala u Makedoniji, a naročito su ponosni na svoje setove sa serijala žurki Sunday Beat.

 

Poklanjamo vam karte za Reveolution zagrevanje na Beogradskom sajmu. Prvo dvoje koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće po dve karte.  Pitanje glasi: Kako se zove poslednji album koji je objavio Art Department? 

Odgovore, kao i vaše ime i prezime pošaljite nam na mejl redakcija@urbanbug.net.

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :