Barutana klub Beograd

Raveolution sve bliže: Od ponedeljka karte 1.090 dinara

Datum objave:30.10.2016

Pročitano:4775 puta

By:Višnja Filipović

Lokacija: Hangar Luke Beograd

Ukoliko još uvek niste iskoristili veliku akciju po kojoj za tri kupljene karte za predstojeću Raveolution žurku dobijate četvrtu gratis, sad je pravi trenutak – od ponedeljka, 31. oktobra, cena karte skače na 1.090 dinara, dok će VIP karte koštati 1.500 dinara. Karte se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, Win Win shopovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs

 

Raveolution / Foto: Dušica Stojanović


Na predstojećem Raveolution spektaklu 4. oktobra, prestonički klaberi će imati priliku da uživaju u setovima Traumera i Nastie, kojima će domaću podršku pružiti Peter Portman i John Belk. Žurka će se odigrati u Hangaru u Luci Beograd, jednom od najomiljenijih prostora ljubitelja elektronske muzike.


Traumer je jedno od najtraženjh imena evropske techno scene, čemu delimično može da zahvali traci Hoodlum koja je postala prava techno himna u klubovima širom sveta i obezbedila mu mesto na samom vrhu evropske elektro scene. Do sada je potpisivao za mnoge prestižne label-e poput Desolata, Cocoona, Skryptöma, IRM-a, Sign Industry-a i drugih. Uprkos tome što je puštao na svim većim svetskim festivalima i prestižnim klubovima širom sveta, kaže da mu je pariski Rex Club u kom je počeo i dalje omiljeno mesto na kome pušta muziku.

 


Osim toga što važi za jednu od najlepših dama elektronske scene, zbog čega je poznata i kao Nastia The Beauty, lepa Ukrajinka Nastia je jedna od najtalentovanijih evropskih DJ-ica. Ova devojka je za kratko vreme postale resident mnogih evropskih klubova kao što su Arma17 (Moskva), FUSE (Brisel), Ampere (Antverp) i mnogi drugi, a 2014. je pokrenula i Strichka festival u Kijevu. Nastia ima i svoju vinil only etiketu „Propaganda“, koja je dobila ime po istoimenom radio showu koji vodi.


Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, a ovoj listi se pridružuju i Traumer i Nastia koji stiže u Beograd 4. novembra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :