Raveolution: Osvoji karte za nastup Mind Agains u tri laka koraka

Datum objave:24.05.2017

Pročitano:2868 puta

Datum održavanja: 30.06.2017

By:Višnja Filipović

Lokacija: Beogradski sajam

Osvojite dve karte za Raveolution žurku na kojoj nas čeka zvezda Afterlifea, tech/house dvojac Mind Against 30. juna na open air spektaklu na Beogradskom Sajmu, i to u tri laka koraka!

 

Mind Against - Raveolution 2017

Mind Against


1. Taguj osobu sa kojom bi voleo/la da ideš na žurku i postuj to na Facebook event Mind Against at Beogradski Sajam / 30.06.


2. Pozovi svoje prijatelje da lajkuju tvoj post.


3. Sačekaj ponedeljak, 05. jun kada će biti objavljena imena pobednika na Raveolution Facebook stranici.

 

Pet postova sa najviše lajkova dobiće po dve karte za Raveolution. Da kratko podsetimo - italijanski dvojac Mind Against stiže u Beograd 30. juna, a pred prestoničkom publikom nastupiće pod otvorenim nebom na Beogradskom Sajmu na još jednoj Raveolution žurci.

 

Domaću podršku Mind Againstu pružiće Kristijan Molnar, Smt#ng i Kid Kimi. Karte za događaj se nalaze u prodaji po promo ceni od 800 dinara za obične i 1600 dinara za VIP ulaznice i mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin Shopovima širom zemlje i putem sajta www.ddtickets.rs.

 

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera i Metodi Hristova i Sam Paganini-ja, a na ovu listu se uskoro upisuje i Mind Against.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :