Raveolution ne staje: Traumer i Nastia u Beogradu 4. novembra!

Datum objave:07.10.2016

Pročitano:5440 puta

Datum održavanja: 04.11.2016

By:Višnja Filipović

Lokacija: Hangar Luke Beograd

Kada spojimo francusku techno atrakciju i najlepšu damu ukrajinske elektronske scene, dobijamo žurku za pamćenje – upravo takav party nas očekuje na predstojećem Raveolutionu u Beogradu 4. novembra, kada nam u Hangar stižu Traumer i Nastia. Ovaj dvojac imaće domaću podršku Johna Belka i Petera Portmana, tako da se spremite za beskompromisni techno zvuk i vrhunski provod.

 

Traumer


Traumer je jedno od najtraženjh imena evropske techno scene, čemu delimično može da zahvali traci Hoodlum koja je postala prava techno himna u klubovima širom sveta i obezbedila mu mesto na samom vrhu evropske elektro scene. Ovaj Francuz je široj publici uglavnom poznat po nešto tvrđem zvuku, ali je prava istina da ovaj talentovani mladić u svom opusu neguje sve od beskompromisnog tehna do melodičnih deep house i jazzy zvukova, što u punom sjaju pokazuje njegov producentski talenat. Do sada je potpisivao za mnoge prestižne label-e poput Desolat-a, Cocoon-a, Skryptöm-a, IRM-a, Sign Industry-ja i drugih. Uprkos tome što je puštao na svim većim svetskim festivalima i prestižnim klubovima širom sveta, kaže da mu je pariski Rex Club u kom je počeo i dalje omiljeno mesto na kome pušta muziku.

 

Nastia


Osim toga što važi za jednu od najlepših dama elektronske scene, zbog čega je poznata i kao Nastia The Beauty, lepa Ukrajinka Nastia je jedna od najtalentovanijih evropskih di-džejica. Nastiu su rano počele da privlače elektronske žurke, ali je ubrzo shvatila da oseća muziku mnogo dublje, te se vrlo brzo našla za miks-pultom, a ostatak je istorija – ova devojka je za kratko vreme postale resident mnogih evropskih klubova kao što su Arma17 (Moskva), FUSE (Brisel), Ampere (Antverp) i mnogi drugi, a 2014. je pokrenula i Strichka festival u Kijevu. Nastia ima i svoj radio show „Propaganda“. Za sebe kaže da je „pravi DJ“ i da zadovoljstvo nalazi pred publikom širom sveta, na podijumu i za miks pultom, ali ne isključuje mogućnost da će se nekada u budućnosti ozbiljnije posvetiti pravljenju svoje muzike i radu u studiju.


Karte za ovaj događaj su puštene u prodaju po promo-ceni od 690 dinara, dok će VIP ulaznice koštati 1.500 dinara. Ulaznice se mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstixa, WinWin shopovima širom zemlje, a mogu se naručiti i putem sajta www.ddtickets.rs.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, a ovoj listi se pridružuju i Traumer i Nastia koji stiže u Beograd 4. novembra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :