Raveolution Deda Mraz uz tri kupljene karte poklanja jednu gratis

Datum objave:21.12.2016

Pročitano:4341 puta

Datum održavanja: 13.01.2017

By:Višnja Filipović

Lokacija: Magacin Depo

Još jedan Raveolution spektakl nas očekuje za doček Srpske nove godine u Magacin Depou – u Beograd nam stiže miljenik iz susedne Bugarske Metodi Hristov uz pojačanje u vidu sjajnog Oliviera Giacomottoa. Njihova misija će biti da prirede doček koji će prestonički klaberi dugo pamtiti, a ukoliko ne želite da propustite još jednu sjajnu žurku pravo je vreme da kupite karte – Deda Mraz vam uz svake 3 kupljene karte poklanja jednu gratis! Ova akcija će trajati do idućeg ponedeljka, kada će cena karte skočiti na 1290 dinara za obične i 1700 dinara za VIP ulaznice. Požurite do najbližeg prodajnog mesta Eventima, Gigstixa, Win Win shopova ili rezervišite karte putem sajta www.ddtickets.com i obradujte ekipu za praznike.

 

Raveolution


O izvođačima ne treba preterano trošiti reči jer su dobro poznati beogradskoj publici. Metodi Hristov koji dolazi iz susedne Bugarske je jako brzo postao miljenik klabera u regionu, a njegovo ime postaje sve zapaženije i na globalnoj sceni. Kao DJ je nastupao na svim značajnijim muzičkim festivalima i klubovima širom sveta, a njegov prepoznatljiv stil vole svi oni kojima prijaju energične tech-house melodije koje neretko prožima i nešto mračniji zvuk. Potpisuje za mnoge velike etikete poput Glasgow Underground, Gruuv, Rejected, Lapsus Music, OFF Recordings, Deeperfect, ViVa Music, Toolroom Records, KD Music, a skoro je pokrenuo i svoju etiketu pod nazivom Set About.


Pored Metodija Hristova u Magacin Depou nas očekuje i Olivier Giacomotto, koji već desetak godina nastupa širom sveta i oduševljava ljubitelje tech-house melodija. Zajedno sa John Aquavivom ima i svoju etiketu Definitive Recordings. Giacomotto osim za odličnog DJ-a važi i za vrsnog producenta, tako da je sarađivao sa mnogim poznatim imenima i etiketama poput Suare, Noir-a, Get Physical, Definitive, Plus 8, Great Stuff, Knee Deep In Sound i mnogih drugih.


Domaću podršku ovim sjajnim momcima pružiće i Dee i Phill & Dansmore.


Pratite najnovije vesti u vezi sa događajem na Raveolution Facebook stranici i Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :