Raveolution: Adriatique pravi tech-house revoluciju u Beogradu

Datum objave:24.08.2016

Pročitano:5378 puta

Datum održavanja: 07.10.2016

By:Višnja Filipović

Lokacija: Hangar Luke Beograd

Tech-house atrakcija Adriatique premijerno dolazi u Beograd 7. oktobra na još jedan Raveolution spektakl! Žurka za pamćenje održaće se u Hangaru, a karte se po specijalnoj promo-ceni od samo 690 dinara mogu naći na svim prodajnim mestima Eventima, Gigstix-a, WinWin shop-ovima širom zemlje, kao i na sajtu www.ddtickets.com.

 

Adriatique

Adriatique

Dvojac iz Švajcarske koji potpisuje za label Diynamic će prvi put puštati pred beogradskom pubikom, koja ih već dobro poznaje po trakama „Rollox“, „Space Knights“, „Midnght Walking“ i odličnim remiksima za trake „Wicked Game“ Chris Isaak-a, „Get Free“ Major Laser-a ili „So Irate“ od Delilah. Od domaćih di-džejeva podršku će im pružiti Danijel Čehranov, Bokee i Zwein.

Dva Adriana iz Ciriha – Adrian Shala i Adrian Schweizer, sreli su se prvi put 2008. i oformili najpre snažno prijateljstvo, a potom i moćni producentski i DJ duo široj publici poznatiji kao Adriatique. Adrian i Adrian od tad funkcionišu kao yin i yang celine poznate kao Adriatique – „crni“ Adrian je naklonjeniji studiju i producentskom radu i voli nešto mračnije bitove koji su karakteristični za Detroit Techno, dok „plavi“ Adrian preferira deep house melodije i svoje mesto nalazi pre svega za miks pultom. Bilo kako bilo, ova dva naizgled različita momka su svoje muzičke preferencije, umeća i potencijale spojili u jednu skladnu celinu, koja je od obojice izvukla ono najbolje i nastavila da živi za sebe, ubirajući simpatje publike širom sveta.

Adriatique zvuk balansira na granici zavodljivog i energičnog – njihove trake su mešavina deep house i tech-house elemenata koje slušaoce drže pod konstantnom tenzijom i željom da nastave putovanje kroz perfektno izbalansirane melodije. Zbog svog groovy house zvuka kojim dominiraju deep elementi, Adriatique je vrlo brzo pobrao simpatije široke i raznolike publike, kako one koja voli nešto tvrđi zvuk, kao i one koja preferira nešto komercijalnija izdanja.

 

Adriatique

Nakon Solomuna, Adriatique nam na Raveolution donosi sjajne ritmove tipične za Diynamic label, koji se savršeno uklapaju u audio-vizuelni koncept Raveolution žurki i publike koju one okupljaju. Pravi ljubitelji kvalitetnog elektronskog zvuka, ali i vrhunske produkcije koja u Beograd donosi dašak Ibize, sigurno će sa nestrpljenjem čekati 7. oktobar.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne di-džej scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Art Departmenta, Oxie i Carla Lia, a ovoj listi se pridružuje i Adriatique koji stiže u Beograd 7. oktobra.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :