Rave Saver: Kent Explain i Phill & Dansmore prave tehno grmljavinu!

Datum objave:02.04.2016

Pročitano:4247 puta

By:Marija Joksimović

Lokacija: Klub Monusn, Beograd

Di-džejevi i producenti Kent Explain i Phill & Dansmore ponovo prave Rave Saver žurku u subotu 2. aprila u klubu Monsun.

 

Rave Saver u Monsunu


Nakon fantastične prve Rave Saver žurke koja je opravdala epitet techno spektakla, ova ekipa će probati da ode korak dalje i ponovo pomeri granice dobrog rejva. Kent Explain i Phill & Dansmore će svojim live setovima publiku provozati kroz najkvalitetniji tech house i techno i atmosferu dovesti do tačke usijanja. A kako bi audio-vizuelni doživljaj bio kompletan, muzički deo pratiće i vi-džejing.

 

Phill & Dansmore na Rave Saver u Monsunu


Phill & Dansmore su duo koji i te kako ume da napravi žurku za pamćenje, a svojim energičnim setom ne dopuštaju da prestanete da igrate. Pored činjenice da je najveći deo njihovog producentskog stvaralaštva završio na zavidnim pozicijama na Beatportovim top listama, najveće priznanje ovaj dvojac dobija od prestižne izdavačke kuće Cr2, koja je njihovu traku "Rave Saver" izdala na zvaničnom albumu Space Ibiza-e za 2016. godinu. Pored Cr2 njihove trake su se našle na etiketama kao što su: Hotfingers, Toolroom, Stil Vor Talent, ROMP, Patent Skill.

 

Kent Explain na Rave Saver u Monsunu

 

Kent Explain je di-džej i producent koji iza sebe ima 17 godina iskustva. U njegovom studiju nastaje energičan i prilično sintetički tech-house i techno zvuk protkan mračnim, ali melodičnim elementima. Njegovi setovi karakteristični su i po tome što se sve dešava uživo, jer je imperativ da muzika uvek zvuči drugačije. O jedinstvenosti njegovog stila najbolje govori činjenica da ni on sam ne ume da ga objasni, pa je i ime Kent Explain nastalo kao rezultat toga što samo slegne ramenima svaki put kada ga ljudi pitaju kako radi to što su upravo čuli. Njegov prvi EP Tearz uskoro izlazi za ROMP. 

 

Više informacija na Facebook stranici Rave Saver.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :