Rasprodat koncert na Kolarcu! Obezbeđen prenos preko LIVE streaming-a!

Datum objave:29.01.2015

Pročitano:6631 puta

Datum održavanja: 01.02.2015

By:Barbara Garčević

Lokacija: Kolarac, Beograd

Pijanistički duo, Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov, po prvi put nastupaju zajedno, te će održati sasvim atipičan koncert, na Kolarcu, 01. februara 2015, koji je raspordat za svega nedelju dana.
 

Rasprodat koncert na Kolarcu! Obezbeđen prenos preko LIVE streaming-a! Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov | Beograd | 2015

 

Ova dva najblistavija predstavnika mlađe afirmisane generacije jazz muzičara postavili su standarde mešanja modernog jazz jezika sa balkanskim muzičkim nasleđem, imaju bogate i uspešne karijere, brojne autorske albume i nagrade, kao i saradnju sa najvećim imenima jazz i moderne muzike. Za ovaj premijerni nastup na Kolarcu pripremili su posebno biran repertoar sastavljen od njihovih autorskih kompozicija i poznatih dela moderne muzike.

Kao što smo već najavili, ovo muzičko putovanje kulminiraće segmentom posvećenim elektronskoj muzici i u ovom segmentu Vasilu i Bojanu se pridružuje poznati, domaći DJ tandem Rahmanee & Uce, što će ovaj koncert učiniti posebno zanimljivim.

Budući da je koncert rasprodat BETON RADIO će za vas, koji ipak niste uspeli da dođete do karte, obezbediti prenos celog nastupa preko LIVE streaming-a! O svemu se možete informisati na njihovim internet stranama:
www.betonradio.rs i www.facebook.com/btonradio

Vasil i Bojan najavljuju koncert:

 Bojan Z & Vasil Hadzimanov - Lagano Zagrevanje za 01. februar na Kolarcu :-)
 

VASIL HADŽIMANOV I BOJAN ZULFIKARPAŠIĆ
Prvi put zajedno na sceni!

Pijanisti Bojan Zulfikarpašić i Vasil Hadžimanov i specijalni gosti koncerta, DJ tandem - Rahmanee i Uce
KOLARAC, 1. februar 2015. u 20h


vrh strane
Komentari (1)
Pošalji komentar
ivan
31.01.2015 14:34
imam kartu viska, 063516184, javite se


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :