Raspisan konkurs za učesnike jubilarnog petog ciklusa programa „Kreativno mentorstvo”

Datum objave:11.04.2019

Pročitano:1236 puta

Konkurs za učesnike petog ciklusa programa „Kreativno mentorstvo” je otvoren od 9. aprila i trajaće do 26. aprila 2019. godine.

 

Ovaj mentorski program je namenjen sadašnjim i budućim profesionalcima u oblasti kulture, umetnosti, medija, kreativnih industrija i srodnih disciplina.
U okviru promocije konkursa biće održane prezentacije u više gradova, gde će svi zainteresovani moći da se informišu o detaljima konkursa, kao i programu i samom konceptu mentorstva.

 

Kreativno mentorstvo

Promocije će biti održane u:
- Beogradu: sreda 17. april od 19h „Nova Iskra”, (Gavrila Principa 43)
- Šapcu: četvrtak, 18. april od 18h, Narodni muzej Šabac, (Masarikova 13)
- Novom Sadu: petak, 19. april od 17h, „Svilara-kulturna stanica”, (Đorđa Rajkovića 6b)
- Nišu: ponedeljak, 22. april 17.30h, EU info kutak, (Vožda Karađorđa 5) tbc

Za peti ciklus programa biće izabrano 25 novih učesnika - sadašnjih i budućih profesionalaca u oblasti kulture, umetnosti i medija iz svih delova Srbije, koji dolaze iz javnog, civilnog ili privatnog sektora ili koji deluju samostalno. Potencijalni učesnici u programu bi trebalo da budu aktivni u nekoj od različitih oblasti najšire shvaćene oblasti kulture, koja obuhvata, ali nije ograničena na: umetnost, kulturno nasleđe, kreativne industrije (dizajn, arhitektura, moda, film, fotografija, gejming, muzika), kulturne politike, obrazovanje u kulturi i kroz kulturu, menadžment i produkciju u kulturi, istraživanja u oblasti kulture, kulturu za decu i mlade, društveno angažovanu kulturu i umetnost, kulturologiju, medijsku produkciju, međunarodnu kulturnu saradnju i druge srodne oblasti.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :