Barutana klub Beograd

Raspareni par: Za sve razvedene, švorc i aljkave!

Datum objave:24.09.2015

Pročitano:4820 puta

Datum održavanja: 25.09.2015 - 26.09.2015

Lokacija: Teatar Le Studio, Beograd

U teatru LeStudio, u petak i subotu, 25. i 26. Septembra, u 20 h, biće izvedena predstava ,,Raspareni par’’.  U pitanju je komedija koja se kroz priču o muškim prijateljstvima bavi socijalno važnim temama kao što su poroci, depresija i neuspeli brakovi. Kroz jednostavan i svima razumljiv humor, ona izaziva bunt protiv društveno rasprostranjene letargije. Ova predstava pokazaće vam da se ispod svih stereotipnih grubosti muškog prijateljstva krije crta osećajnosti i veoma iskrene privrženosti prijateljima.

 

Raspareni par: Za sve razvedene, švorc i aljkave! | Teatar Le Studio, Beograd

Pristupajući teatru kroz Brukovu frazu da - ,,u nekom živom tetatru svaki dan bismo pristupali probama proveravajući jučerašnja otkrića, spremni poverovati da nam je ponovo promakla ona prava igra’’ – trupa teatra Le Studio svaki svoj radni dan i svako novo izvođenje provodi tragajući za tom ,,pravom igrom’’.


Osnovan od strane Sanje Maljković i Žan batiste Demarinjija, teatar Le Studio je nastao sa ciljem da neguje čisto i umetnički snažno pozorišno iskustvo, ali i da deluje društveno odgovorno. Predstave koje se izvode u Le Studiju jesu predstave sa kojima svako može vrlo lako i brzo da se identifikuje, da emocionalno proživi predstavu, da nauči nešto novo o sebi, da dobije odgovore na pitanja koja svakodnevno sebi ponavljamo.

Uz predstavu i druženje sa umetničkom ekipom nakon predstave – pozivamo vas da ne samo da budete publika, već i pojedinci koji su odgovorni za stvaranje jednog boljeg društva.

Više informacija o repertoaru i o tome kako da rezervišete karte možete pronaći na: www.lestudio.rs


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :