Ras Mc Bean & Soulcraft objavili spot Time Is Money

Datum objave:23.09.2019

Pročitano:1193 puta

Lokacija: Beograd

Srpski roots reggae bend Soulcraft kog predvodi pevač Ras Mc Bean objavio je treći singl i spot "Time Is Money" sa aktuelnog albuma "Reggae On A Mission", kog će koncertno promovisati 29. novembra (21:00) u Domu omladine Beograda.

 

Foto: Grebo Gray

"Pesma je svojevrsna satira savremenog kapitalističkog društva i ubrzanog tempa života modernog čoveka. Tokom jula bend Ras Mc Bean & Soulcraft je ušao u 'Studio Blaze' u Beogradu da bi snimili live session, a pesma 'Time Is Money' je odabrana za treći singl", kaže gitarista Slobodan Đukić.

Muziku za "Time is Money" napisali su Đukić i klavijaturista Vladimir Krkljuš, sredinom leta 2017. godine kada je nastala i većina materijala za album "Reggae on a Mission", dok je tekst uradio pevač Ras Mc Bean. Spot su snimili Boris Usanović i Vasil Vase, a montirali Adriana Tanasković i Janko Pješivac.

Soulcraft su osnovali 2013. godine iskusni beogradski rege muzičari bubnjar Dejan Utvar, klavijaturista Vladimir Krkljuš, gitarista Slobodan Đukić i basista Damjan Ćirilović, koji su u saradnji sa trombonistom i pevačem Hornsman Coyoteom objavili albume "Hornsman Coyote and Soulcraft" (2014) i "Safe Planet" (2016). Sa rege pevačem iz Gvajane trenutno nastanjenim u Parizu, Ras Mc Bean-om objavili su u maju 2018. godine album "Reggae On A Mission" (Ammonite Records) sa koga su izdvojeni singlovi i spotovi „Boots Tracks" i „Give Thanks For Life".

"Dugo nismo svirali u Beogradu, a posebno nam je drago što ćemo koncert 29. novembra izvesti sa našim novim pevačem Ras Mc Beanom i prvi put se predstaviti publici u Beogradu u toj postavi. Poslednjih godina u Beogradu nema puno prilika da se čuju uživo rege bendovi, pa se nadamo da je naš koncert prava pozivnica za sve one koji vole zvuk masnih basova, pulsirajućih ritmova, daba i na momente rok svirke, da nam se pridruže i zajedno uživamo te večeri u Domu omladine", najavljuje Utvar.

Prvih 50 ulaznica za koncert Ras Mc Bean & Soulcraft koštaju po 600 dinara i mogu se kupiti isključivo u "Cafe Idiott", Dalmatinska 13 u Beogradu. Potom će u pretprodaji ulaznica biti 800 dinara preko prodajnih mesta i mreže www.tickets.rs, kao i u "Cafe Idiott". 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :