Ranojutarnji party: Runy i Depra otvaraju groovy dimenziju u klubu KPTM

Datum objave:19.04.2017

Pročitano:4309 puta

Datum održavanja: 22.04.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Runy i Depra začiniće ovu subotu 22. april u klubu KPTM podužim setom i sjajnom energijom koju prenose i na dancefloor. Ranojutarnji party počeće od četiri sata ujutru, a na vama je da ponesete osmehe i raspoloženje jer vam njih dvojica spremaju jedno vrhunsko partijanje.

 

Runy i Depra u KPTM-u


Runy
kao osnivač i idejni tvorac crvenačke CMOK organizacije, za kratko vreme uspeva čvrsto da se pozicionira na vojvođanskoj muzičkoj sceni i pridobije simpatije mnogih ljubitelja elektronskog zvuka. Inovativan i gotovo uvek u potrazi da ispita nova područja ne toliko zastupljenih muzičkih pravaca i žanrova. Danas se njegov zvuk najbolje može okarakterisati kao moderna fuzija hypnotic „techno-house“ "house" i „dub“ groovy zvuka na koga su veliki uticaj ostavile Mađarska i Rumunija. Miks pult je do sada delio sa nekima od imena kao što su: Bruno Pronsato, Nu Zau, Fred P, Marcelo Cura, Someone Else i mnogi drugi.

 

 

Depra jedan od osnivača organizacije Falso Berlina producent i vrsni di-džej čijim se nastupima domaća klupska publika uvek obraduje. Izdavao je muziku za Digital Structures, LoveZone records, Selected, Crossfade Sounds.

 

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :