RAMPUE: Osetite atmosferu berlinskih ulica ove subote u GRAD-u!

Datum objave:07.04.2015

Pročitano:4699 puta

Datum održavanja: 11.04.2015

Lokacija: KC Grad, Beograd

Jedan od centralnih događaja šestog rođendana KC Grad-a biće premijerni nastup jednog od najtalentovanijih novih producenata iz Berlina Rampue-a.

 

RAMPUE: Osetite atmosferu berlinskih ulica ove subote u KC GRAD-u! | Beograd | 2015

Daniel Kraynak je osoba kojoj je istraživanje u muzici isto toliko važno koliko i velika pozitivna energija na plesnom podijumu. Upravo zato je možda najlakši opis zvuka koji stvara Rampue trenutno jeste da je to zvuk grada iz koga dolazi – Berlina.


U njegovom zvuku možete čuti zvuk letnje matine zabave na nekom od berlinskih kanala, minimal house iz jutarnjeg Panorama bara, vokale i zvuke graje iz turskih kebab radnji u Kreuzbergu u kojima se duboko u noć igra bekgemon ili jednostavno osetiti prostranstvo i širina Alexanderplatz-a. Nemamo toliko često priliku da čujemo nešto ovako sveže, nadolazeće veliko ime koga na listama neki berlinski magazine stavljaju u istu kategoriju sa mnogo iskusnijim DJ Koze-om ili čak Dixon-om. Biće ovo prilika da ili zatvorenih očiju osetite atmosferu berlinskih ulica ili da se jednostavno prepustite neodoljivim ritmovima ovog maestra.

 

RAMPUE: Osetite atmosferu berlinskih ulica ove subote u KC GRAD-u! | Beograd | 2015


Da bi cela rođendanska subota dobila na još većem kvalitetu i nivou zabave, Rampue-u će društvo praviti momci koje ne treba posebno predstavljati – DJ Vlada Janjić i DJ Kristijan Molnar.


Cena karte za ovaj događaj je 300 RSD nakon ponoći, dok je pre ponoći ulaz na rođendan KC Grad-a besplatan!


https://soundcloud.com/rampue
https://www.facebook.com/rampuerampue
www.gradbeograd.eu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :