RAMMSTEIN PONOVO U BEOGRADU - 28. april 2013. Kombank Arena

Datum objave:15.11.2012

Pročitano:3199 puta

TRAŽILI STE IH PONOVO I DOBILI
RAMMSTEIN U BEOGRADU
28. APRILA 2013. KOMBANK ARENA
 
 “Wir halten das Tempo” biće moto benda Rammstein za 2013. tokom koje će bend nastupati na vodećim evropskim festivalima i u arenama a 28. aprila i u Kombank Areni.Za protekle dve godine bend je više od 1.3 miliona ljudi iz Meksika, Amerike, Južne Afrike, Australije, Kanade i Evrope, svojim spektakularnim živim nastupom ostavio bez teksta. Ramštajn mašina nastavlja da se okreće i 2013. godina neće biti drugačija: obećavamo da će to biti jedno užareno leto!

“Jedan je Ramštajn”, “Njihova svirka će zlatnim slovima biti upisana u koncertnu istoriju Srbije”, “Drugi bendovi sviraju a Til Lindeman i njegova grupa izgaraju na sceni”, “Ramštajn zapalio Arenu – ali stvarno”
pisali su srpski mediji posle prvog nastupa Ramštajna 2010. godine dok su se iz publike izdvajali komentari – Dovedite ih ponovo.

Zbog toga, na mnogobrojne zahteve, odgovaramo – RAMMSTEIN u Kombank Areni, 28. aprila 2013. Ulaznice po cenama od 3500, 3600, 4000, 4900, 5500 i 5900 Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ Shopping centra kao i putem sajtova: www.kombankarena.com , www.eventim.rs.din.biće u prodaji od danas ,15 novembra, na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama
 
Sa potpuno novom produkcijom i izgledom bine kao i novim RAMMSTEIN Greatest Hits, imajte na umu: novi spektakl RAMMSTEINA je olujno i snažno ponovno rođenje!
 
Rammstein postoji još od 1994. godine, koji od svog početka nastupaju u istom sastavu:  Till Lindemann (vokali), Richard Kruspe (gitara),Paul Landers (ritam gitara), Oliver Riedel (bass), Christoph Schneider (bubnjevi),Christian Lorenz (klavijature).
 
Njihova karijera obeležena je brojnim kontrovezama, živopisnim spotovima i spektakularnim koncertima. Uvek imaju fantastičnu scenografiju i neobične kostime. Često su se zbog svojih, po nekima “ekscentričnim” performansima, našli u nevolji .
 
Ali istina je samo jedna -  Rammstein je usmeren na dobru zabavu i dobru muziku.
“A oni koji to ne razumeju, to u stvari i ne žele razumeti” – izjavio je u jednom intervjuu  frontmen benda Till Linderman.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :