Rainbow party: Markiza De Sada i Bursaćeva u KPTM bašti

Datum objave:16.09.2016

Pročitano:4112 puta

Datum održavanja: 17.09.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Klub KPTM u saradnji sa organizacijom Rainbow party vas poziva da ove subote 17. septembra od 23 časa širite pozitivnu energiju sa Vanjom Bursać i Markizom De Sada. Dve dive Markiza De Sada i Vanja Bursać se specijalno za ovaj party energično pripremaju.

 

Markiza De Sad i Vanja Brusać


Markiza De Sada je fatalna zavodnica kojoj je tesko odoleti. Ona je vanbračno čeljade ruskog revolucionara i nemačke aristokratinje. Priča se da je u naletu strasti ubila ljubavnika i od tada luta gradovima Evrope u potrazi za zabavom. Sumnjivog morala, nezasitih seksualnih apetita, nepobediva je u obaranju ruke, vešta sa mačem i prva u ispijanju cele boce absenta. Obavljena velom misterije, besprekornog stila, pažljivo bira svoje društvo i nikuda ne ide bez vozača. Napomenimo da je Markiza u Studiju 54 bila počasni gost. Iako je u njemu uglavnom partijala i hipnotisala ostale posetioce svojom pojavom, Markiza je više puta i nastupala kao di-džej u Studiu 54, a posetiocima bašte KPTM-a će u subotu 17.9. predstaviti čarne disko hitove uz koje su svojevremeno đuskale Divine i Grace Jones na njenim njujorškim žurkama.

 

Rainbow party @ KPTM

Nama veoma draga Bursaćeva, umetnica, uvek okićena Bursaće nakitom, izoštrenog je sluha i ove subote biće naoružana ozbiljnim i jakim RnB materijalom koji će vas terati da uvek poželite još.

 

Više o ovom događaju pročitajte na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :