Radionica kreativnog pisanja: Od poezije do bloga

Datum objave:13.10.2016

Pročitano:3661 puta

Portal Insp. poziva vas da se prijavite na kreativnu radionicu ’’Od poezije do bloga’’, koja će se u novembru i decembru održavati u Beogradu.

 

Kurs kreativnog pisanja

Ukoliko pišete poeziju i želite da usavršite svoj rad, da izbrusite talenat i učinite svoj stil pisanja jedinstvenim i prepoznatljivim, ili ako želite da počnete da pišete pesme, ali su vam potrebni znanje, volja i inspiracija, mi smo tu da vam pomognemo, da vas usmerimo, inspirišemo, naučimo i da vas navedemo da ostvarite svoj cilj.

A kada niknu pesme, dolazi vreme i za osmišljavanje prostora, odnosno vašeg ličnog bloga, na kom ćete objavljivati svoja autorska dela. Uz našu pomoć naučićete da napravite svoj blog, da ga uređujete i na najbolji način predstavite čitaocima, kao izvrsni pesnici i blogeri.

Na interesantnim i poučnim radionicama steći ćete znanja o osnovama i formi pisanja, o književnim pravcima, osobenostima koje karakterišu kvalitetnog pesnika. Kroz neobične zadatke spoznaćete sopstvenu posebnost, pristup pisanju, ugao posmatranja i poimanja ovog sveta i poezije koju stvarate. Ono što je najvažnije, doprećete do suštine svog bića i otkriti suštinu svog dela, jer pesme su uvek pokazatelji duševnog stanja pesnika!

Upoznaćemo se sa Blogger i WordPress platformom, saznati sve tehničke stvari koje će vam omogućiti nesvakidašnji blog, autentičan vizuelni izgled, i dobro osmišljenu promociju na društvenim mrežama. Inspirisaćemo jedni druge talentom i iskustvom, savetima, razgovorom i diskusijama, dobrom i pozitivnom energijom koja će vas navesti da stvarate!

Osluškivaćemo tišinu, otkrivati nove dimenzije, postati mudriji i oštroumniji, a pri tom ćemo se i dobro zabaviti!

Po završetku kursa dobićete priliku da pišete i objavljujete svoje radove na portalu Insp. Radionicu će voditi Tara Đukić, idejni tvorac, osnivač i glavna urednica portala Insp. koji objavljuje poeziju i prozu afirmisanih i neafirmisanih autora, intervjue sa srpskim piscima i novinarima, te govori o umetnosti, kulturi, ljudima i osećanjima na jedinstven i nesvakidašnji način. Na časovima će gostovati i mladi srpski pesnici.

Ukoliko niste iz Beograda, a želite da pohađate časove kursa, javite nam se. Na kurs se možete prijaviti putem mejla: odpoezijedobloga@gmail.com, a takođe nam možete poslati i svoja pitanja, nedoumice i sve što vas interesuje. Rok za prijavu na radionicu je do 31. oktobra 2016.  Broj polaznika je ograničen, tako da vas pozivamo da nas što pre kontaktirate i prijavite se za radionicu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :