Barutana klub Beograd

Radio Nula Promo Party: Crni je zvuk za svaki struk

Datum objave:20.04.2016

Pročitano:5655 puta

Datum održavanja: 22.04.2016

By:Marija Joksimović

Lokacija: Klub Monusn, Beograd

Najslušaniji urbani radio u bivšoj SFRJ, Nula Radio iz Ljubljane “emitovaće svoj program uživo” u petak 22. aprila u klubu Monsun, a za najbolji funky zvuk pobrinuće se ekipa di-džejeva sa prostora bivše Jugoslavije koji su dali doprinos slušanosti ovog radija.

 

Radio Nula Promo Party


Crni funky zvuk, funk, hip-hop, soul i jazz, koji je karakterističan za Nula Radio preselio se u većinu kafića, kancelarija i dnevnih soba čineći ovaj radio najaktuelnijom internet radio stanicom. Sa željom da što više ljudi čuje ove frekvencije dobrog raspoloženja, u klubu Monsun biće organizovana promo žurka na dva stejdža.


Na glavnom stejdžu nastupiće Rebel B (Beograd), Zupany (Novi Sad), DJ Nula (Ljubljana) i Bocca (Zagreb), dok će za pultom vinyl stejdža biti Iron (Beograd), Funky Junkie (Niš) i Woo-D (Ljubljana).


Ovi di-džejevi spremili su setove od kojih će podijum za ples da proključa, a pod parolom “crni je zvuk za svaki struk” pozivaju sve ljubitelje funky zvuka da im se pridruže u Monsunu ovog petka i uhvate frekvencije i dobre vibracije koje Nula Radio emituje.

 

Vodimo vas na Radio Nula Promo Party u Monsunu. Prvo dvoje koje nam pošalju mejl ime i prezime na mejl redakcija@urbanbug.net, dobiće po dve ulaznice. Ne zaboravite da naznačite u subjectu mejla koja žurka je u pitanju.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :