Put naše pobednice Lee Dobričić do finala

Datum objave:30.07.2013

Pročitano:3709 puta

By:Gorana Romčević

Burn Studios objavio je dve od ukupno osam priča o finalistima takmičenja za DJ rezidenturu na Ibici. One prate doživljaje naše DJ dame Lee Dobričić na putu do pobede, kao i uspone i padove ostalih 17 učesnika, u borbi za ostvarenje životnog sna. Finalisti su prošli tri izazova, intenzivne muzičke radionice sa svetskim DJ zvezdama i iskusili nezaboravni klabing omiljenog ostrva zabave, a troje najtalentovanijih, među kojima je i Lea, dobili su stalne angažmane u čuvenim klubovima Cafe Mambo, Sankeys i Privilege.


Ove dve epizode prikazuju prvi izazov u kom je Lea pobedila i plasirala se u finale, već u prva 24 sata boravka na ostrvu. Ona je proglašena najboljom nakon takmičenja u DJ miksu. Zatim, finalisti prisustvuju muzičkom događaj International Music Summit, gde upoznaju zvezde kao što su Pete Tong, Anja Schneider i Fatboy Slim. Na kraju, oni odlaze na party na kom radi Adam Zasada, prošlogodišnji pobednik Burn Studios takmičenja, koji ove godine nastupa sa legendarnim Svenom Vathom.

Epizoda 1:
Epizoda 2:Nakon što je naša Lea Dobričić impresionirala sudije u prvom izazovu i plasirala se u finale, sledi i drugi izazov – remiks trake jednog od superstar DJ mentora, Macea Plexa. Za neke će to biti borba jer nikada nisu producirali, a neki su i neodogovorni.

Epizoda 3:Sledi i izazov iznenađenja – odabir trake za zalazak Sunca u Cafe Mambo, a pobednik, Mano Andrei iz Rumunije, dobija priliku da odsvira set. Pritisak se nastavlja jer se približava rok za predaju remiksa, neke od devojaka odustaju, a da li će svi stići da završe remiks, saznaćemo u narednim epizodama.

Epizoda 4: U okviru trećeg izazova, Maceo Plex lično ocenjuje ko je napravio najbolji remix njegove trake i proglašava pobednika – Tommyja Kida iz Francuske. O ostalim finalistima odlučiće vlasnici klubova u kojima će se realizovati rezidentura – čuveni Privilege, Sankeys i Cafe Mambo.

Epizoda 5: 
Finalna šestorka je odabrana, ali tenzija raste jer će proglašenje biti na radiju Ibiza Sonica. Za ostalih 12 učesnika, san se približava kraju pošto će napustiti ostrvo. Nakon objave imena, ostao je još jedan korak – finalni nastup u kom će se boriti po dvoje. Lei predstoji okršaj sa DJ Collective Machine u klubu Privilege, što ćemo gledati u sledećoj epizodi. 

Epizoda 6: 


U sedmoj epizodi, parovi finalista treba da odsviraju jednosatne DJ setove pred vlasnicima klubovima i pokažu im da su zaslužili rezidenturu. Tenzija raste jer, za neke od njih, ovo je poslednji put da nastupaju na ostrvu. Epizoda prikazuju Leinu energiju i šarm kojim je osvojila publiku.

Epizoda 7 Momenat odluke je došao i pobednici su proglašeni! Osim Lee, to su Hyena iz Poljske koji je osvojio rezidenturu u Cafe Mambo i Tommy Kid iz Francuske, koji će nastupati u klubu Sankeys. Pobednici se sele u novi stan i za njih startuje ostvarenje sna koje će trajati celo leto.

Epizoda 8


Zahvaljujući pobedi na Burn takmičenju, Lea radi kao DJ rezident subotom u klubu Privilege na Elrow žurkama i sredom u beach baru Sands, a delila je gramofone i sa superstarovima Laurentom Garnierom i Sebastianom Legerom, nastupala na čuvenom španskom festivalu Monegros i na Exit Dance Areni sa Dejanom Milićevićem i Markom Milosavljevićem. Očekuje je i žurka sa Fritzom Kalkbrennerom u klubu Row 14, 18. Avgusta u Barseloni, kao i brojni drugi nastupi na Ibici.


Više informacija na:

www.facebook.com/BurnEnergy


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :