Pure-Fi Express Plus & Pure-Fi Anytime

Datum objave:16.09.2008

Pročitano:3944 puta

Svirka ili dremka – odaberite sami uz nove Logitech zvučnike sa priključkom za iPod ili iPhone
 
Digitalni muzički plejeri, posebno iPod, sastavni su deo naše svakodnevice. Visokokvalitetan zvuk sa vašeg iPod-a® ili iPhone-a™ ispuniće sobu kroz nove Logitech sisteme zvučnika - Logitech® Pure-Fi Express Plus i Logitech® Pure-Fi Anytime™ dizajnirane tako da odgovaraju individualnim potrebama korisnika.

Pure-Fi Express Plus pruža inovativnu tehnologiju za zvučnike koju su ranije posedovali samo skuplji modeli kućnih bioskopa, a koja prenosi zvuk u svim pravcima podjednako. Ukoliko želite da  slušate iPod-a i iPhone-a i dok se pune – kod kuće, na poslu ili u bašti, sada možete uživati u punom i jasnom zvuku – sa bilo koje strane! Pure-Fi Express Plus daje mnogo više od dobrog zvuka, radi i na baterije i lak je za prenos iz sobe u sobu.Bežični daljinski sa dometom do 10 metara omogućava vam da držite sve “konce” - podešavanje jačine zvuka, kontrolu premotavanja i puštanja muzike, dugme za nasumičan odabir pesama i dugme za ponavljanje - u svojim rukama.


LOGITECH PURE-FI ANYTIME: PRIJATELJ SA NOĆNOG STOČIĆA

Ukoliko često koristite iPod ili iPhone u spavaćoj sobi, Pure-Fi Anytime idealan je za noćni stočić. Pure-Fi Anytime poseduje pregledan ekran i digitalni AM/FM radio za uživanje u živom programu, vestima ili sportu. Pozadinsko osvetljenje pali se prilikom detekcije pokreta, tako da ne morate da uključujete svetlo u sobi da biste podesili budilnik. Kada završite sa podešavanjem, svetla se automatski priguše. Ujutru, kada se alarm oglasi, a vi želite da još nekoliko minuta “produžite” san, pokretom ruke iznad zvučnika aktiviraćete komandu Snooze i sebi priuštiti dodatne minute odmora.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :