PSYCHEDELIC FEVER VOL. 8: Open air specijal za psihodeličnu groznicu svih čula

Datum objave:13.05.2016

Pročitano:3591 puta

Datum održavanja: 28.05.2016

Lokacija: Selo Ivanovo, Pančevo

Osmo izdanje Psychedelic Fever žurke ugostiće pažljivo odabranu grupa artista i di-džejeva koji će vas ostaviti bez teksta 28. maja u šumi u selu Ivanovo nadomak Pančeva. 

 

Psychedelic Fever Vol. 8

 

Prošle godine Psychedelic Fever je ugostio projekat Logic Bomb na fenomenalnoj Smederevskoj trvrđavi, dok se ove godine seli u prelepu šumicu u selu Ivanovo i produžava ceo događaj kako bi omogućili svim čulima da duže ostanu u stanju psihodelične groznice.

"Klupska sezona je bila na visini zadatka, serijal je ugostio tri internacionalna umetnika: Hypnoise, Martian Arts i Galactic Explorers u tri odvojene groznice. U predstojećem osmom izdanju koncentrisaćemo se na domaće snage psychedelic trance zvuka. U pitanju je pažljivo odabrana grupa artista i di-džejeva koji će vas ostaviti bez teksta. Kako bismo ipak sve začinili imaćemo i jednog gosta iz Grčke, predstavnika Antu Records etikete - DJ Spiros Wom. Od producenata na line up-u se našla Digital Om Records trojka: Imaginarium, Middle Mode i Relativ, dok će za plejerima biti dvojac iz Cronox organizacije 100le i Edi, iz Vršca nam dolazi Psyhosis, iz Valjeva Milosh, dva pionira domaće trance scene Sale Liquid&Solid i Stole Xperiment, i naravno četverac iz Chaotic Beats organizacije: Mozza, Miloš, Tzobree i DaPEACE" - kažu organizatori.

Udruženim snagama potrudićemo se da vam ova groznica ostane duboko urezana u sećanje. Očekujte potpuno psychedelic putovanje u šumskom okruženju uz jedinstven vizuelni koncept koji će specijalno za ovu priliku prirediti Psylocybe i Side Effects ekipa. Ulaz košta 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :