Psychedelic Fever Open Air: Manmachine i E-Clip

Datum objave:15.05.2017

Pročitano:3648 puta

Datum održavanja: 20.05.2017

By:Damir Scasni

Lokacija: Selo Ivanovo

Psychedelic Fever Open Air specijal žurka biće održana u subotu 20. maja u selu Ivanovo, a i ovog puta organizatori će predstaviti domaće snage - Manmachine i E-Clip.

 

Psychedelic Fever Open Air


Manmachine
je psychedelic trance alter ego Miroslava Baka, takođe poznat i kao Massiva i Excizen, muzički producent, nagrađivani kompozitor orkestarske muzike za pozorište i film i trenutno na svom putu ka diplomiranju na smeru muzička produkcija.

 

Manmachine

 

Spada u red naših najkompletnijih i najuspešnijih producenata, što govori bogata diskografija u raznim sferama elektronske muzike kao i nastupi na eminetnim svetskim festivalima kao što su Universo Parallelo, OZORA, SUN, VuuV i mnogi drugi. Njegov jedinstveni stil je dobro poznat, krase ga čvrste bass linije, psytrance atmosfere, progressive brejkovi i tech elementi produkcijski upakovani na najvišem nivou. Miroslav je naš veliki prijatelj sa kojim smo od samog početka, i već 10 godina svedočimo njegovo probijanje u sam vrh psychedelic trance scene. Čast nam je što ćemo po ko zna koji put imati priliku da uživamo uz njegove muzičke majstorije.

 

E-Clip

E-Clip je projekat Marka Radovanovića, producenta iz "IONO Music" izdavačke kuće, koji je upravo izbacio svoj treći studijski album pod nazivom "Biointegrated design" koji ćemo premijerno imati prilike da čujemo u Ivanovu na Psychedelic FEVER vol.11.
Marko je prvi put nastupo na našoj žurci pre skoro 10 godina, i to u okviru serijala koji smo tad započeli pod nazivom "HOME MADE", gde smo promovisali domaće producente koji su bili na samom početku svoje muzičke karijere. U to vreme projekat E-Clip nije ni postojao, a Marko se domaćoj publici tada predstavio sa svojim prvim, full-on orijantisanim, projektom Beyondecliptica. Ubrzo nakon toga rodio se projekat E-Clip, kojem Marko potpuno posvećuje pažnju i lansira se pravo u vrh psy progressive zvuka, čemu svedoči naizostavna prisutnost na najvećim svetskim festivalima i nastupi na skoro svim kontinentima. Kao i sa projektom Manmachine, velika nam je čast što pratimo i promovišemo rad i stvaralaštvo jednog od naših najuspešnijih producenata od samog početka i što ćemo imati priliku još jednom da delimo binu sa Markom. 

 

Karte za Psychedelic FEVER vol.11 w/ E-Clip & Manmachine Live moći će da se kupe isključivo na ulazu po ceni od 600 dinara. Za sve meštane sela Ivanovo postoji jedinstvena cena od 300 dinara i celokupan prihod od tih karata biće doniran za izgradnju infrastrukture na samom mestu gde se održava žurka. Potrebno je da pokažete lični dokument na kome piše da ste iz Ivanova.

 

PSYCHEDELIC FEVER serijal je do sada ugostio sledeće artiste: SPIRIT ARCHITECT, DJANTRIX, IMAGINARIUM, LOGIC BOMB, HYPNOISE, MARTIAN ARTS, MIDDLE MODE, HUX FLUX! Od samog početka ideja je bila jasna, da na najbolji mogući način predstavimo zvuk koji mi najviše volimo, i muziku koju često možete čuti u našim setovima.

 

Više informacija pronađite na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :