Psy Trance žurka: Etnica u bašti Sava Centra!

Datum objave:17.06.2016

Pročitano:5132 puta

Datum održavanja: 18.06.2016

Lokacija: Bašta Sava Centra

Legendarni psy trance di-džej Maurizio Begotti, poznat po projektima Etnica i Pleiadians, nastupiće u Bašti Sava centra 18. juna u okviru GOA EXPERIENCE serijala, a koja je promo žurka za čuveni španski CONNECTION festival.

 

Etnica

 

Maurizio Begotti je legendarni di-džej, poznat najpre po Etnica i Pleiadians projektima. Zajedno sa Maxom Lanfranconijem, obeležio je epohu trance muzike svojim magičnim izvođenjima koji su im obezbedili reputaciju originalnih i izuzetno traženih izvođača koji umeju da uvuku publiku u magični univerzum Goa trensa. Tokom protekle dve decenije, objavili su niz inovativnih albuma sa kojima su uvek pravili korak dalje u odnosu na pshodeličnu muziku svog perioda.

Njihovi brojni singlovi su i dalje na listi najboljih na listama prestižnih izdavača kao što su TIP World, Solstice Music and Spirit Zone. Njihov stil odražava snažan uticaj spiritualnog i umnogome aludira na sci-fi, koji se nalazi u osnovi projekta Pleiadians. Begotti se posebno ističe svojim impresivnim talentom za umetničke finese, te kombinacijom prefinjenog muzičkog sluha i zavidnog tehničkog know-how. A pored sveg tog umeća, sama njegova vitka pojava, duge sede kose neodoljivo podseća na nekog mudrog vilenjaka iz Tolkinove mašte, koji nam putem Goa trensa priča magičnu priču o svetu iz koga smo postali i kome ćemo se, jednog dana, vratiti.

 

Karte i dalje možete kupiti po pretprodajnoj ceni od 800 dinara u radnjama DD Tickets i Win Win Shop kao i online www.ddtickets.rs i www.winwin.rs.


Vodimo vas na žurku! Prvo troje koji nam pošalju ime i prezime na mejl redakcija@urbanbug.net osvojiće ulaznicu za žurku na kojoj će nastupiti DJ Etnica u bašti Sava Centra. U subjectu mejla napišite koja žurka je u pitanju.


Ima i after

Ako ste mislili da će se druženje završiti u šest ujutru prevarili ste se! Organizatori su spremili pravu poslasticu, u vidu after partyja na prelepoj lokacij na vodii uz sjajnu di-džej podšku. After će biti organizovan na splavu Magic Club House (Dunavski Kej, 25. maj). Line up: DJ Stole / XperimenT, DJ Mozza / Chaotic Beats, Transcape Records, DJ Cheda / Koludo / Brooka Musica. Ulaz je 300 dinara, broj gostiju ograničen na 150.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :