Prvomajski koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani

Datum objave:04.04.2018

Pročitano:2038 puta

Datum održavanja: 01.05.2018

Lokacija: Beograd

Poznati muzičar i autor Rambo Amadeus održaće koncert 1. maja u Kombank dvorani - renoviranoj Dvorani Doma sindikata.

Rambo Amadeus i njegov bend kroz svoje muziciranje vešto kombinuju džez, fank, etno i rok, praveći jedinstvenu muzičku fuziju. Ona je istovremeno i podloga za Rambove oštre, satirične tekstove, kao i neumoljivo duhovite dosetke i digresije, kojima publiku vodi kroz društvene apsurde današnjice.

 

Rambo Amadeus

Rambo Amadeus se pozicionirao kao jedini stend ap-muzičar za čije koncerte se ne zna da li su smešniji, kritičkiji, duhovitiji ili muzički kompleksniji. Posetilac dugo nakon koncerta ostaje pod "kumulativnim dejstvom" ovog slojevitog i jedinstvenog događaja.

Na pitanje zašto se odlučio da održi koncert za 1. maj, Rambo Amadeus odgovara:

„Volim da sviram u Domu sindikata, to mi je najdraža sala u gradu. Prošle godine nisam svirao, strpljivo sam čekao da se sala renovira. Sa velikim zadovoljstvom sam prihvatio poziv novog menadžmenta Dvorane da sviram za otvaranje, krajem aprila. Naravno da sam se odlučio za 1. maj, međunarodni praznik rada, jer sam i sam radnik - neposredni proizvođač u oblasti kulture, pa prvi maj smatram, pored rođendana, svojim jedinim pravim praznikom, koji ću proslaviti radno i svečano u Dvorani."

Rambo Amadeus je istakao da je ova institucija oduvek bila namenjena radničkoj klasi, naprednoj omladini i poštenoj inteligenciji.

„Upravo tu pubilku i pozivam da zajedno proslavimo naš praznik uz moj koncert, i podsećanje na činjenicu da je jedino oružje koje radnička klasa ima u borbi protiv kapitalističkih eksploatatora - solidarnost," navodi Rambo Amadeus.

Karte za koncert Ramba Amadeusa u Kombank dvorani 1. maja su u prodaji, na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets-a.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :