Prvi "Voyage to Belgrade parti" Tijane T

Datum objave:03.04.2019

Pročitano:1972 puta

Datum održavanja: 06.04.2019

Lokacija: Beograd

Daniel Avery kao gost

Nakon nezaboravnog olnajtera, Tijana T se ove subote, 6. aprila, vraća u veliku sobu Dragstora i otpočinje svoj novi parti serijal „Voyage to Belgrade".

 

Sa ozbiljnom minutažom provedenom u putu i na turneji, Tijana sa svakim novim upoređivanjem zaključuje da je provod u Beogradu odličan i da, kao što domaća publika zaslužuje da čuje najbolje aktere svetske scene, tako i oni zaslužuju da posvedoče noćnom životu Beograda. Kroz niz žurki, Tijana će preuzeti ulogu domaćice i turističkog vodiča i u Beograd dovoditi imena koja je inspirišu.

 

Tijana T

 

Prvi gost će biti Daniel Avery, britanski producent poznat po uzbudljivim albumima punim avanturističkog elektronskog zvuka.

 

Karte po ceni od 800 RSD su u pretprodaji na blagajnama tickets.rs kao i onlajn na sajtovima tickets.rs i resident advisor. Na dan žurke, na ulazu u klub, karte će koštati 1000 RSD.

Daniel Avery nam dolazi dan nakon što će izaći njegov remiks album „Song For Alpha: B-sides & Remixes". Ovim izdanjem Avery proširuje svetove svog poslednjeg albuma u saradnji sa nekim od najatraktivnijih imena današnjice kao što su Giant Swan, Actress, Four Tet, ali i legendama poput Surgeon-a, Luke-a Slater-a, Patrick-a Russell-a. Kao rezident DJ kluba Fabric i Rinse FM radio voditelj, Daniel Avery muziku pravi sa idejom gde i kada bi ona mogla da se pusti, što njegovim albumima daje karakter odličnog didžej seta.

 

Kao što su odavno napisali o Avery-jevom radu: „Hajp je u potpunosti opravdan!"
 

LINEUP


Tijana T
Daniel Avery

 

FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :