PRVI SOLO NASTUP BOJANE VUNTURIŠEVIĆ U BAŠTI MIKSER HOUSE-A

Datum objave:17.07.2014

Pročitano:3168 puta

Datum održavanja: 19.07.2014

Lokacija: Mikser House, Beograd

Bojana Vunturišević, jedan od najupečatjivijih vokala na domaćoj muzičkoj sceni, pevačica benda „Svi na pod“, imaće svoj prvi solo nastup u subotu, 19. jula, u bašti Mikser House-a. Na sceni će joj pružiti podršku prijatelji i saradnici iz sveta muzike, koji će sa njom izvoditi hitove poput „Zlatnih spirala”, „Ljubavi”, „Mladosti”, „Bugi Vugi“.

 

 

Muzički pedagog, kompozitor i pevačica benda „Svi na pod“, harizmatična Bojana Vunturišević, okupila je ekipu prijatelja i saradnika koji će dati novu notu već poznatim pesmama, koje publika voli i rado sluša. Bojana će sebe pratiti na klavijaturama, a na sceni će joj se pridružiti i Ivan Mirković Bambi (gitara), Jamal Al Kiswani (saksofon), Andrijana Belović, diplomirani muzikolog, članica sastava „Secret life“, koji je svoju premijeru imao na Mikser festivalu, i drugi.

 

Veče sa „Bojanom i ortacima“ počinje u 21 čas, a mesto se može rezervisati putem imejla office@mikser.rs ili broja telefona 062 80 40 061. Cena rezervacije je 500 dinara za sto za dve osobe i 1000 dinara za sto za četiri osobe.
U slučaju kiše, koncert će se održati unutar Mikser House-a.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :