Prvi showcase So BeAt etikete ovog četvrtka u klubu DOT

Datum objave:26.04.2017

Pročitano:3639 puta

Datum održavanja: 27.04.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

U četvrtak, 27. aprila, izdavačka kuća So BeAt organizuje svoj prvi showcase. Motivisan bezrezervnom podrškom publike nakon prvih izdanja, tim So BeAt etikete prezentovaće kvalitetan house zvuk publici beogradskog kluba DOT. Ove vеčeri u Francuskoj 6 slušaćemo Wise D & Kobe, Beat & Juice, kao i projekat Monochromatic.

 

So BeAt label night u DOT-u


Duo Wise D & Kobe tvorci su prvog izdanja So BeAt lejbla - pisali smo o tome, pročitajte ovde. Zajedno nastupaju od 2002. kada su otkrili sličnost u muzičkom ukusu. Proučavanje zvuka tokom studija na Elektrotehničkom fakuletu u Beogradu, bilo je savršena osnova za početak bavljenja muzičkom produkcijom i prvo izdanje na Disco Zoo etiketi čiji je vlasnik Marko Milicević Gramophonedzie. Od tada, njihova produkcija pokretala je publiku brojnih klubova i festivala, u setovima di-džejeva kao što su A-Trak, Robert Owens, Jamie Lewis, David Penn, David Tort, Tune Brothers, Gramophonedzie, Syke 'N' Sugarstar, Jesse Voorn, Erick E, DJ Dan, Mr. White, DJ Mes, Les Schmitz, DJ PP... Na njihovim nastupima može se čuti house, funky, disco i tech-house, a povremeno umešaju i kvalitetni retro zvuk u tu kombinaciju.


Imena dobro poznata drum and bass ljubiteljima – Kinetik i Edge, upuštaju se u novi projekat: Monochromatic. Njih dvojica će kao di-džej-em-si tandem predstaviti potpuno novu sferu partijanja. Ova žurka biće prvo zvanično predstavljanje ideje koja je nastala još prošle godine. Zadržavajući se u 4-4 ritmu, Monochromatic će se predstaviti zvukom koji rade Claude Von Stroke, Kevin Saunderson, Eats Everything, Armand Van Helden, Solardo, Shadow Child i Roger Sanchez.


Pored sjajnih Wise & Cobe i začetka Monochromatica, ovo veče proći će u znaku reaktiviranja house projekta Beat & Juice. Beat & Juice je stara saradnja di-džejeva i producenata Andrewa Mellera (Andrija Antić) i TKNO (Robert Žigrai), imena bez kojih ne može da se zamisli balkanska scena elektronske muzike. Ove večeri Andrija i Robert, inače vlasnici So BeAt etikete, puštaće selekciju najkvalitetnije house muzike. Nakon ove žurke u Dotu i velike Tautenove Modular Journey žurke na kojoj nastupaju Keith Carnal, Stigmata, TKNO i Miles Nitch, Andrija i Robert nastaviće svoj vikend na Uranak festivalu.


Ulaz u DOT ovog četvrtka neće se naplaćivati. Više informacija može se pronaći na zvaničnom Fejsbuk događaju.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :