PRVI SAVAMALA COFFEE FESTIVAL: Za sve one kojima je kafa strast i vanvremenski užitak!

Datum objave:12.03.2015

Pročitano:5403 puta

Datum održavanja: 14.03.2015 - 15.03.2015

Lokacija: Mikser House, Beograd

Udruženim snagama, Mikser i Speciality Coffee asocijacija predstavljaju dvodnevni festival kafe, koji će se održati 14. i 15. marta u Mikser House-u.

 

PRVI SAVAMALA COFFEE FESTIVAL: Za sve one kojima je kafa strast i vanvremenski užitak! | Mikser House | Beograd | 2015

Svež, inovativan i mirisan, Savamala Coffee Festival idealna je destinacija za sve one kojima je kafa više od običnog napitka, za one kojima je kafa strast i vanvremenski užitak, za one koji umeju da uživaju u svakom gutljaju, u prefinjenim aromama, u neodoljivim mirisima, u vrhunskim ukusima.

Mikser i Speciality Coffee asocijacija pozivaju sve posetioce da se opuste i upuste u avanturu otkrivanja i uživanja u novim ukusima i doživljajima, jer Savamala Coffee Festival priprema predstavljanje i degustacije kafa više, kao i suplementarnih proizvoda koji se na kafu nadovezuju (kolačići, kroasani, mleko, čokolada, rakija), više od 40 izlagača, takmičenja za najboljeg baristu, radionice uparivanja mirisa i ukusa, predavanja o kafi i još mnogo toga.

 

PRVI SAVAMALA COFFEE FESTIVAL: Za sve one kojima je kafa strast i vanvremenski užitak! | Mikser House | Beograd | 2015

Svoja znanja o kafi i njenom pripremanju podeliće Gregory Glen, vlasnik Java kafe, Stavros Lambrinidis, svetski prvak u “ibrik” kategoriji, Aleksandra Erić koja će govoriti o procesu dobijanja kafe, kao i Mihailo Kovačević koji će otkriti tajne aromatizacije kafe.

 

PRVI SAVAMALA COFFEE FESTIVAL: Za sve one kojima je kafa strast i vanvremenski užitak! | Mikser House | Beograd | 2015

Poseban deo programa predstavlja takmičenje barista u kategoriji “Latte art” (crtanje po kafi) koje će okupiti najbolje bariste iz Srbije i regiona, dok će o pobedniku takmičenja odlučivati internacionalni žiri. Preliminarna runda odviće se u subotu, od 17 do 19 časova, dok će se finalno takmičenje odigrati drugog dana festivala, od 15 do 17 časova. I polufinalni i finalni program vodiće Una Senić, koja će se u subotu uveče preuzeti i ulogu DJ-a i pobrinuti se za dobru muziku i atmosferu.

Festival je otvoren 14. i 15. marta, od 11 do 19 časova, a ulaznica je 250 dinara po danu. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :